Οικονομική αιμορραγία οι ορισμοί διαιτητών

diaitisia
Μάιος 8, 2012

diaitisia

Σοβαρό πρόβλημα για όλες τις ομάδες του ομίλου έχει εξελιχθεί τις τελευταίες αγωνιστικές ο ορισμός διαιτητών και παρατηρητών από την ΕΠΟ.

Παρά το γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται εργάσιμες ημέρες και ώρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, η ΕΠΟ προχωρεί σε ορισμούς διαιτητών από Ενώσεις της επαρχίας, καταφέρνοντας ισχυρό πλήγμα στα ταμεία των – κατά τ’ άλλα – ερασιτεχνικών σωματείων.

Την Πέμπτη 3 Μαϊου, ο αγώνας Ιωνικού – Ολυμπιάδας ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι με διαιτητή από την Εύβοια, του οποίου η αποζημίωση ανήλθε σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ, χωρίς τη δυνατότητα να μπορεί να ισοσκελιστεί το κόστος από τα εισιτήρια, αφού το εργάσιμο της ημέρας και της ώρας δεν επέτρεψε στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον προσεχή αγώνα του Ιωνικού με τον Ατρόμητο Πειραιώς, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 4 το μεσημέρι, με διαιτητές τους κ.κ. Ζήλο, Παπαδημητρίου και Καρακώστα του Συνδέσμου Λάρισας.

Το πρόβλημα με τους ορισμούς διαιτητών δεν αφορά μόνο τον Ιωνικό, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Η ΕΠΟ θα πρέπει να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη κατανόηση το πρόβλημα που δημιουργείται. Οι αγώνες διεξάγονται πλέον εργάσιμες ημέρες και ώρες, δεν είναι δυνατό οι ομάδες να καλύπτουν το αυξημένο κόστος για τις διαιτησίες από μακρινές ενώσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις