Ευχαριστίες στο Νίκο Μαρωνίτη

maronitis5
Μάιος 28, 2012

maronitis5

Το παιχνίδι με το Κερατσίνι ήταν το τελευταίο στον πάγκο του Ιωνικού για το Νίκο Μαρωνίτη, ο οποίος για 2 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα από τη θέση του τεχνικού.

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ο Νίκος Μαρωνίτης ευχαρίστησε τον κόσμο του Ιωνικού και τη διοίκηση για τα 2 όμορφα χρόνια που πέρασε ως τεχνικός στην ομάδα και δήλωσε ότι αποχωρεί ως φίλος. Μπορεί να υπηρετεί τον Ιωνικό 2 χρόνια ως προπονητής, τον υπηρετεί όμως ως φίλαθλος από μικρό παιδί.

Ο Νίκος Μαρωνίτης, γέννημα – θρέμα των Rangers έμεινε πιστός στον Ιωνικό τη δύσκολη περίοδο του Οκτωβρίου και αναμφίβολα πιστώνεται την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, που διεκδίκησε την άνοδο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Αναλαμβάνοντας το εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα όχι μόνο να δημιουργήσει μια ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν παρουσιάζοντάς την ετοιμοπόλεμη σε λιγότερο από ένα μήνα, αλλά και να τη διατηρήσει ανταγωνιστική σε όλο το πρωτάθλημα, κατάφερε να φέρει σε πέρας την αποστολή του, αποδεικνύοντας τις εξαιρετικές του ικανότητες.

Η διοίκηση του Ιωνικού και οι Σύνδεσμοι των Rangers των ευχαριστούν για την πολύτιμη συμβολή του στο έργο αναγέννησης του Ιωνικού και του εύχονται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη συνέχεια. Ο Νίκος Μαρωνίτης θα είναι πάντοτε πιστός στρατιώτης του Ιωνικού.

* Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Συνδέσμου υπέβαλαν χθες οι Βαγγέλης Νικολόπουλος, Παναγιώτης Γιαννίκος, Μιχάλης Μιχαλακάκος και Βασίλης Αλεξιάδης, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ακαδημιών. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πράξουν το ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, εν όψει των αρχαιρεσιών στον ερασιτέχνη Ιωνικό στις 18 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις