Ανανέωσε ο Ιγκλι για ένα χρόνο

igli
Ιούλιος 10, 2012

igli

Για έναν ακόμη χρόνο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Σεβάι Ιγκλι, αφού χθες συμφώνησε σε όλα με τον Ιωνικό.

H επιθυμία του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό ήταν έντονη, έτσι οι δύο πλευρές δεν δυσκολεύτηκαν να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Ιγκλι καταλαμβάνει και φέτος θέση «μικρού» στο ρόστερ της ομάδας και με δεδομένη την ποδοσφαιρική του αξία, θα συνεχίσει να αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.

Αντίθετα, οι Θανάσης Τριανταφύλλου και Δημήτρης Τσιτσομήτσος αποχωρούν από την ομάδα. Ο Ιωνικός τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο σχεδιασμός της ομάδας δεν σταματά στο αγωνιστικό σκέλος. Εξίσου σημαντικό είναι και το οικονομικό κομμάτι και γι’ αυτό ξεκίνησε ήδη η προσπάθεια για την ανεύρεση χορηγών. Παρά την οικονομική κρίση, το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων είναι έντονο, αφού ο Ιωνικός είναι μακράν η πιο εμπορική ομάδα της κατηγορίας, με χιλιάδες φιλάθλους να τον ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα.

Iδιαίτερη ικανοποίηση δημιουργεί στους ανθρώπους του Ιωνικού το γεγονός ότι συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα από τον γεωπόνο. Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την περσινή και όλα δείχνουν ότι τον Σεπτέμβριο ο χλοοτάπητας θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις