Φιλικό με ΑΕΚ πριν τη συναυλία

aek-ionikos
Αύγουστος 31, 2012

aek-ionikos

Μνήμες από τα μεγάλα παιχνίδια του πρόσφατου παρελθόντος θα ξυπνήσουν την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στη Νεάπολη, όπου ο Ιωνικός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ σε ένα φιλικό αγώνα με άρωμα A’ Εθνικής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague έδωσε την αφορμή στον Ιωνικό να προτείνει το φιλικό και οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποδέχθηκαν αμέσως την πρόταση, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να δουν ένα παιχνίδι που ξυπνά έντονες εικόνες από το παρελθόν.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και αμέσως μετά τη λήξη, θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας στο Κηποθέατρο και η συναυλία με τον Χριστόφορο Κροκίδη, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εορταστική ημέρα για τον Ιωνικό.

Εν τω μεταξύ, ο Σάκης Τσιώλης συνεχίζει να στηρίζει ηθικά και υλικά την προσπάθεια στον Ιωνικό. Παρά το βαρύ του πρόγραμμα έχει τακτική επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στον Ιωνικό. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μάλιστα δεν αρκέστηκε στη βοήθεια που έδωσε στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δωρίζοντας στην ομάδα αθλητικό υλικό. Η διοίκηση και ο κόσμος του Ιωνικού είναι υπερήφανοι που έχουν δίπλα τους ανθρώπους σαν τον Σάκη Τσιώλη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ