Ο Ιωνικός θα κερδίσει την άνοδο στα γήπεδα

ionikos-bari
Σεπτέμβριος 14, 2012

ionikos-bari

Ο ΑΟ Ιωνικός ενημερώθηκε χθες το βράδυ από την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ, ότι βάσει της απόφασης του Ηρακλή, η ομάδα είχε δικαίωμα να υποβάλει αίτημα για συμμετοχή της στη Football League 2 έως σήμερα το μεσημέρι.

Ο χρόνος για την επίσημη απάντηση του ΑΟ Ιωνικού προς την ΕΠΟ δεν άφηνε περιθώρια για την πραγματοποίηση ανοικτής γενικής συνέλευσης, έτσι ώστε την απόφαση να την λάβει ο κόσμος της ομάδας.

Η διοίκηση του Ιωνικού, έχοντας να αποφασίσει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με πλήρη επίγνωση του ιστορικού βάρους της απόφασης, ειδοποίησε τα επίσημα όργανα ότι ο Ιωνικός δεν επιθυμεί να διεκδικήσει δικαστικά την άνοδό του στη Football League 2 κι ότι την άνοδο θα την κερδίσει αγωνιστικά, με την παρουσία του στα γήπεδα, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας.

Ο Ιωνικός πάλεψε επί ένα ολόκληρο χρόνο να πείσει την ΕΠΟ και τη φίλαθλη γνώμη, ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ. Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος προς την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ για την δικαστική άνοδο της ομάδας στη Football League 2, ο Ιωνικός θα έπρεπε να εμφανιστεί ως συνέχεια της ΠΑΕ Ιωνικός, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με την ΠΑΕ σε διαδικασία εκκαθάρισης για 20 ακόμη μήνες, η διοίκηση του Ιωνικού αποφάσισε να μην εμπλακεί σε σκοτεινά παιχνίδια τα οποία θα επέφεραν μεγάλους κινδύνους για το μέλλον της ομάδας.

Ο Ιωνικός θα αγωνιστεί στη Δ΄ Εθνική και θα κερδίσει την άνοδο στα γήπεδα, όπως ακριβώς αξίζει στην ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας και των χιλιάδων πιστών φιλάθλων του. Η πόρτα του παρελθόντος έκλεισε οριστικά και οι Rangers είναι η εγγύηση ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ποτέ ξανά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις