Βροχή από γκολ, 3-3 με Τράχωνες

aias-ionikos
Σεπτέμβριος 20, 2012

aias-ionikos

Ισόπαλος 3-3 ήρθε ο Ιωνικός στον Άλιμο με αντίπαλο τους Τράχωνες, έπειτα από καλή, κατά διαστήματα, εμφάνιση. Ο Νίκος Φρούσος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Οι Τράχωνες άνοιξαν το σκορ στο 5ο μόλις λεπτό μετά από λάθος του Καρνέζη, ενώ στο 30 διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ. Ο Ιωνικός μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 40 με δυνατό σουτ του Μιχαλακακάκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός έκρυψε κυριολεκτικά τη μπάλα μέχρι το 65ο λεπτό, περιορίζοντας τους Τράχωνες σε παθητικό ρόλο. Ο Σκαφτούρος ισοφάρισε σε 2-2 στο 50ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ιωνικό. Οι Τράχωνες όμως προηγήθηκαν 3-2 στο 70′, για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Σκαφτούρος στο 80ο λεπτό.

ΙΩΝΙΚΟΣ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Καρνέζης, Τζιώτης, Μαυρίδης, Σταμπούλογλου, Μαντούβαλος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαλακάκος, Διάκος, Λαμπρινάτος, Γιαλελής, Κουμουλίδης.

ΙΩΝΙΚΟΣ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Μαυρίδης, Σταμπούλογλου, Μωυσιάδης, Τσακίρης, Αχλαδιώτης, Ατματζίδης, Σκαφτούρος, Κατσαβριάς, Παπαδάκος.

Δεν αγωνίστηκαν οι Ανδρεαδάκης, Χιώτογλου που ήταν εκτός αποστολής και οι τραυματίες Γεωργίου, Ιγκλι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις