Με πίστη για τη νίκη αναχωρεί ο Ιωνικός για Ρόδο

ionikos-aek
Οκτώβριος 27, 2012

ionikos-aek

Σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Ιωνικού αναχωρεί αεροπορικώς για τη Ρόδο, όπου την Κυριακή στις 14:00 θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα σε ένα δύσκολο αλλά και κομβικό παιχνίδι.

Η ήττα του Διαγόρα την πρώτη αγωνιστική δεν εφυσηχάζει κανένα, αφού η ομάδα της Ρόδου αγωνίστηκε στα Καμίνια με πολλές απουσίες, ενώ στην έδρα της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Ο Ιωνικός από την άλλη θα αγωνιστεί στη Ρόδο χωρίς τους τραυματίες Γεωργίου, Σεβάι, Αχλαδιώτη, Παπαδάκο, Σταμπουλή και Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την 18άδα. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μαργιόλης (εξέτισε την περσινή ποινή της 1 αγωνιστικής από κάρτες) και Πολίτης.

Παρά τις απουσίες, ο Ιωνικός θα αγωνιστεί για να πάρει τη νίκη, που θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στην κούρσα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Φρούσος επέλεξε τους εξής 18 παίκτες για το παιχνίδι: Αδαμόπουλος, Καρνέζης, Πολίτης, Διάκος, Ατματζίδης, Τσιπλάκης, Μαυρίδης, Μωυσιάδης, Ανδρεαδάκης, Σκαφτούρος, Μαργιόλης, Γιαλελής, Κουμουλίδης, Λαμπρινάτος, Τσακίρης, Κατσαβριάς, Τζιώτης, Χιώτογλου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ