Με το ζόρι 18άδα την Κυριακή

proponisi4
Φεβρουάριος 15, 2013

proponisi4

Με το ζόρι… 18άδα συμπληρώνει ο Ιωνικός την Κυριακή στον αγώνα με το Νικολακάκη, αφού τιμωρίες και τραυματισμοί αποδεκάτισαν κυριολεκτικά την ομάδα.

Αναλυτικά: Ο Κωνσταντόπουλος αναρρώνει από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο γόνατο και δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Ανδρεαδάκης θα εκτίσει την τελευταία ποινή της τιμωρίας του, το ίδιο κι οι Πολίτης, Κουμουλίδης που συμπλήρωσαν κάρτες στον αγώνα με το Κερατσίνι. Ο Τζιώτης τραυματίστηκε την προηγούμενη Κυριακή και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, όπως και του Ατματζίδη στον οποίο δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα με τον φρονιμίτη του και όλα θα εξαρτηθούν από την σημερινή επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί. Ο Χιώτογλου παραμένει τραυματίας, ενώ το παζλ της ατυχίας συμπληρώθηκε στη χθεσινή προπόνηση, όταν ο Παπαδάκος γύρισε το πόδι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ακτινογραφία. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα και σήμερα θα εκτιμηθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Με τις απουσίες αυτές ο δείκτης δυσκολίας του παιχνιδιού της Κυριακής ανέβηκε, όμως ο Ιωνικός θα κυνηγήσει μία ακόμη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση. Το παιχνίδι θα γίνει στη Νεάπολη, μπροστά στον κόσμο του Ιωνικού που δίνει πάντα τρομερή δύναμη στην ομάδα να υπερκαλύψει οποιεσδήποτε απώλειες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ