Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

ionikos-vari5
Μάρτιος 24, 2013

ionikos-vari5

Κάθε όριο θράσους ξεπέρασε η διοίκηση του Αστέρα Βάρης, μιλώντας για «πρωτάθλημα που χαρίζει». Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, απαντά ο Ιωνικός.

Ο Αστέρας Βάρης, μετά το ανέλπιστο γκολ που πέτυχε, προσπάθησε να κρατήσει τη νίκη χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Είναι ενδεικτικό ότι από το 67ο λεπτό που πέτυχε το γκολ, έως τη λήξη του αγώνα, είναι ζήτημα αν παίχθηκαν 5 λεπτά ποδόσφαιρο. Οι παίκτες της ομάδας τους, παρά τις προτροπές του προπονητή τους Κώστα Μπεχλιβανίδη, σωριάζονταν συνεχώς στο χορτάρι για καθυστερήσεις. Μπορεί αυτή η πρακτική να περνάει απαρατήρητη όταν οι αγώνες γίνονται σε γήπεδα με 20 θεατές, όχι όμως και σε εξέδρες γεμάτες κόσμο.

Οι καταγγελίες για «ξυλοδαρμό» της πρώτης τους ανακοίνωσης, υποβαθμίστηκε τελικά σε «ύβρεις και απειλές» στη δεύτερη. Στην τρίτη ανακοίνωσή τους, ίσως παραδεχθούν ότι χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο μέσο για να κλέψουν μία νίκη που τους προσφέρθηκε απλόχερα από τη διαιτησία και να ευχαριστήσουν τον κόσμο του Ιωνικού για την αυτοσυγκράτηση που επέδειξε στις προκλήσεις τους.

Ο Ιωνικός ευχαριστεί τον κόσμο του για την απίστευτη δύναμη που έδωσε στην ομάδα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου αλλά και της διαιτησίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μετά από κάθε σχεδόν αγώνα του Αστέρα Βάρης, ακολουθεί ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τους αντιπάλους τους. Το ότι αυτές οι πρακτικές δεν έχουν αποτέλεσμα στη Νεάπολη, είναι κάτι το αυτονόητο.

Υ.Γ. Ο Αστέρας Βάρης δεν μπορεί να «χαρίσει» κάτι το οποίο ποτέ δεν είχε στην κατοχή του. Το πρωτάθλημα κερδίζεται στα γήπεδα κι ο Ιωνικός έχει τη δύναμη να προστατευθεί από οποιονδήποτε πιστεύει το αντίθετο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ