Ανακοίνωση για τις εκλογές της ΕΠΣΠ

ball
Απρίλιος 23, 2013

ball

Ο ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει ότι στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΠΣΠ θα στηρίξει το συνδυασμό «Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» στον οποίο ηγείται ο Γιώργος Ανατολάκης.

Τα στελέχη του συνδυασμού «Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» αντιμετώπισαν τον Ιωνικό με το μέγιστο σεβασμό, πείθοντας παράλληλα ότι θα δώσουν σκληρές μάχες στην ΕΠΟ για να αρθούν οι αδικίες των τελευταίων ετών. Ο πρόσφατος ορισμός των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική αποτελεί κατάφωρη αδικία της ΕΠΣΠ προς χάρη των επαρχιακών ενώσεων και αποδεικνύει την ανάγκη για μέγιστη δυνατή συσπείρωση του πειραϊκού ποδοσφαίρου για να αποκρουστούν τέτοιου είδους επιθέσεις στο μέλλον. Ο Ιωνικός κρίνει ότι ο συνδυασμός «Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» έχει την ικανότητα να αντιστρέψει τη δυσμενή αυτή κατάσταση που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο μαρασμό του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

* Αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε σχέσεις της οικογένειας Σπανού με τον Ιωνικό δημιουργώντας ψευδείς προσδοκίες, ο ΑΟ Ιωνικός θέλει να ξεκαθαρίσει ότι οι σχέσεις εξαντλούνται σε επίπεδο χορηγίας και δεν θα πρέπει να δημιουργείται οποιοσδήποτε άλλος συνειρμός που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τελευταίες Ανακοινώσεις