Εγκαταστάσεις γηπέδου

Μάιος 30, 2013

Στο γήπεδο Νεάπολης φιλοξενούνται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ιωνικού, που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες εργασίας σε αθλητές και προσωπικό. Ο Ιωνικός αλλά και οι ομάδες που επισκέπτονται το γήπεδο της Νεάπολης φιλοξενούνται σε αποδυτήρια επιπέδου Super League, ενώ οι δημοσιογράφοι έχουν στη διάθεσή τους στεγασμένους χώρους εργασίας.

[widgetkit id=3]

Αποδυτήρια

Κάτω από τη Θύρα 1-2 βρίσκονται τα αποδυτήρια του γηπέδου. Περιλαμβάνουν αποδυτήρια για γηπεδούχο και φιλοξενούμενους, αποδυτήρια διαιτητών, αίθουσα φυσικοθεραπείας, γραφείο προπονητή και διοίκησης.

Αίθουσα Τακτικής

Στην Αίθουσα Τακτικής το τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού έχει τη δυνατότητα να αναλύει την τακτική στους ποδοσφαιριστές.

Γυμναστήριο

Στολίδι των εγκαταστάσεων του Ιωνικού, αποτελεί το γυμναστήριο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανικά και ηλεκτρονικά όργανα εκγύμνασης, αποδυτήρια με ντους, σάουνα και υδρομασάζ.

Πλυντήρια

Στο χώρο του γηπέδου λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Δημοσιογραφικά Θεωρεία

Στη Θύρα 5 βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Είναι στεγασμένα για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και διαθέτουν κλιματισμό, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και γραφεία. Το κεντρικό μπουθ προορίζεται για τις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ υπάρχει και θεωρείο ανακοινώσεων, με πλήρη ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Αίθουσα Τύπου

Η αίθουσα τύπου βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα VIP. Περιλαμβάνει γραφείο, πάνελ διαφημίσεων και καρέκλες για τους δημοσιογράφους.

 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις