Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα

gate3-rangersclub
Ιούλιος 15, 2013

gate3-rangersclub

H  αντίστροφη μέτρηση  για την πρώτη συγκεντρωση της ομαδας ξεκίνησε. Τη Δευτέρα στις έξι και μισή το απόγευμα τεχνική ηγεσία και παίκτες με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου, της Διοικούσας Επιτροπής και των φιλάθλων, γυρίζουν σελίδα κάνοντας μια νέα αρχή με στόχο την επιστροφή του Ιωνικου στα σαλόνια της Super League.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΤΕΚΑ στον Ασπρόπυργο (18.30) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση με παρόντες 25 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και τα δυο νεα αποκτήματα του Ιωνικου, ο επιθετικός  Νίκος Μπερνιδάκης και ο επιτελικός μέσος Γιάννης Χρυσάφης.

Το ρόστερ των μπλε εχει σχεδον ολοκληρωθει , με μόνη  την απόκτηση ενός εμπειρου και ικανού τερματοφυλακα που θα εμπνεει σιγουρια, να απασχολεί αυτή την ώρα τον προπονητή Μάρκο Δήμο.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μάλιστα, θέλοντας να ενισχύσει σε ύψιστο βαθμό το ρόστερ ώστε να δίνει στον προπονητή την ευκαιρία περισσότερων επιλογών, δεν αποκλείεται σε μια κίνηση- έκπληξη, να προχωρήσει στην απόκτηση και τέταρτου παίκτη υπό την προϋπόθεση ότι θα πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, ο προπονητής μας Μάρκος Δήμος δήλωσε στο ionikosfc.gr: «Θεωρώ το ρόστερ της ομάδας πλήρες. Ο σχεδιασμός υλοποίηθηκε και τώρα έφθασε η ώρα της δουλειάς. Μένει να καλυφθεί η θέση του τερματοφύλακα, ενώ αν μας προκύψει και κάτι το εξαιρετικό την τελευταία στιγμή, θα ειναι φυσικά ευπρόσδεκτο. Εχει συγκροτηθεί ένα ρόστερ που μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε με ευελιξία τα πλάνα μας ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα.»

Σχολιάζοντας την απόκτηση του Γιάννη Χρυσάφη ο τεχνικός ηγέτης του Ιωνικου υπογράμμισε: «Ενισχυθηκαμε με ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή με σημαντική  διαδρομή και σημαντικές παραστάσεις. Θα εμπνεύσει τα νέα παιδιά και θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να ανταποκριθούμε στην αποστολή μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ