Με όραμα και στόχο ξεκινά σήμερα ο Ιωνικός

gate3-rangers
Ιούλιος 15, 2013

gate3-rangers

Σε τροχιά μπαίνει απο σήμερα το αστέρι του Ιωνικου, καθώς η απογευματινή «πρώτη» της ομάδας της Νίκαιας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΤΕΚΑ στον Ασπροπυργο (18.30) σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για το καμάρι της Κοκκινιάς.

Η νέα σελίδα της ένδοξης ιστορίας του Ιωνικού υπογράφεται και εμπνέεται απο το Δήμο Νίκαιας, τη Διοικούσα Επιροπή και τον υπέροχο λαό της ομάδας. Η τροϊκα αυτή είναι διαφορετική γιατί ενώνει σε ένα κοινό σκοπό, σε ένα ξεκάθαρο στόχο. Αυτόν της επανόδου του Ιωνικού στη φυσική του θέση, στα σαλόνια της Super League.

Tο  απόγευμα στον Ασπροπυργο, οι πιστοί φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο ρόστερ που θα χτιστεί τις επόμενες ημερες από το Μάρκο Δήμο και τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, για να μπει αξιόμαχο στο νέο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Ενα ανανεωμένο ρόστερ πλαισιωμένο από νέους στην πλειονότητα τους ποδοσφαιριστές που με το ταλέντο τους και την όρεξη για διάκριση, φιλοδοξούν να οδηγήσουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι οιωνοί  ειναι άριστοι στο ξεκίνημα αυτού του ταξιδιού, αφού ολα στον Ιωνικό έχουν προγραμματιστεί έγκαιρα και οι άνθρωποι της ομάδας δεν άφησαν τίποτε στην τύχη.

Η ριζική  ανακαίνιση του γηπέδου της Νεαπολης, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, και η άρτια οργάνωση σε κάθε επίπεδο, προσφέρουν εχέγγυα για μια επιτυχημένη σεζόν που θα εκφραστεί με τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου του Ιωνικου στο προσκλητήριο για την απόκτηση των νέων καρτών διαρκείας που κυκλοφορούν σύντομα.

Με κυρίαρχο το σύνθημα στην εξέδρα: ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΝΤΟΣ-ΜΑΝΗ, ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙ  – ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ τα απογεύματα της Κυριακής στο Δημοτικό της Νεάπολης θα αποκτήσουν και πάλι παλμό και οι ιαχές των Rangers θα εμψυχώνουν όπως πάντα τους παίκτες και θα τους οδηγούν στις μεγάλες νίκες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις