Οι παλαίμαχοι του Ιωνικού μπροστάρηδες στην αναγέννηση

deipno-palaim
Ιούλιος 26, 2013

deipno-palaim

Μια όμορφη οικογενειακή βραδιά επεφύλαξε η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας στους οποίους παρέθεσε δείπνο σε ταβέρνα της Νίκαιας. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΔΕ ήταν εντυπωσιακη καθώς δεκάδες θρύλοι της ομάδας από το προσφατο και απώτερο παρελθόν της, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι θυμήθηκαν τα παλιά με νοσταλγία και εκδήλωσαν  τον ενθουσιασμό και την διάθεση τους για συμμετοχή στο νέο δυναμικό ξεκίνημα του Ιωνικού.

Παρόντες εκ μέρους του ΔΣ των παλαιμάχων ήταν ο πρόεδρος του ΔΣ  Τάσος Βασιλείου , ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Χιόνης  και οι  Βασίλης Ξενάριος , Γιάννης Αϊβαζιάδης και Στέλιος Παπαδάκης.  Επίσης παρακάθησαν στο δείπνο μεταξύ των άλλων και οι Μπάμπης Ιντζόγλου, Σωκράτης Γέμελος, Ανδρέας Παπαδόπουλος,Χρήστος Ζδρένιας,Μιχάλης Γρίμπιλας, Στέλιος Στεφανίδης,Γιώργος Γλύκας,Σάββας Γρηγοριάδης, Μανώλης Γεράκης, Σούλης Μπαλτσαδιάς, Μηνάς Σταυρίδης.

Ο Κώστας Κοττάκης, ο κορυφαίος κανονιέρης της Β Εθνικής και του Ιωνικου στη δεκαετία του ’80, δεν μπόρεσε,  παρά την επιθυμία του, να δώσει το παρόν καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τους παλιούς συμπαίκτες του να  εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους.

[widgetkit id=16]

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις