Μεθοδικά κινείται ο Ιωνικός για την στελέχωση του ρόστερ

ionikos-proti
Ιούλιος 29, 2013

ionikos-proti

Στην τρίτη εβδομάδα της βασικής του προετοιμασίας μπαίνει από αύριο ο Ιωνικός και η τεχνική ηγεσία δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την πρόοδο του προγράμματος. Ο σχεδιασμός υλοποιείται με ακρίβεια και οι βάσεις για το χτίσιμο ενός ρόστερ  αξιόμαχου και σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, βρίσκονται στο σωστό δρόμο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Ο προπονητής  Μάρκος Δήμος σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Ρωμαντζή και τον γενικό αρχηγό Λεωνίδα Λεουτσάκο επικεντρώνουν, τώρα, την προσοχή τους στην τελική επιλογή των παικτών  που θα στελεχώσουν το ρόστερ των 27 παικτων. Με τις μεταγραφές των Μπερνιδάκη, Χρυσάφη, Μπουλούλη , Μπανιώτη , Μακρυωνίτη και τις ανανεώσεις των Σκαφτούρου και Αδαμόπουλου, ολοκληρώθηκε ο βασικός κύκλος μεταγραφών στον οποίο η ομάδα ενισχύθηκε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Η επιτροπή μεταγραφών σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο  εξετάζουν  τα δεδομένα και εφόσον το κρίνουν απαραίτητο θα εισηγηθούν για μια ακόμη μεταγραφή στη λογική της απόκτησης παίκτη που θα ανεβάζει αισθητά την ποιότητα του ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι υπεύθυνοι μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας δεν  συζητούν και πολύ περισσότερο δεν «φλερτάρουν» με συγκεκριμένα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του Ιωνικού.

Τα σενάρια που εμφανίζονται στα ΜΜΕ περί ενδιαφέροντος και συζητήσεων της ομάδας με  εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές,  χωρίς να μπορούν να χαρακτηριστούν αποκυήματα φαντασίας,  απέχουν πολύ απο το να είναι πραγματικά. Το ενδιαφέρον, βέβαια,  για την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, παραμένει  ωστόσο, για την ώρα, δεν απασχολεί τον επικεφαλής και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Είναι ένα θέμα το οποίο θα απασχολήσει όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ, θα έχει ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα έχουν εντοπιστεί, αν υπάρχουν,  κενά στην ομάδα. Τότε και μόνον τότε και μετά απο εισήγηση του προπονητή της ομάδας Μάρκου Δήμου κα των άμεσων συνεργατών του θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή.

Για την ώρα, τα  όποια μεταγραφικά σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για «φλέρτ» της ομάδας με ποδοσφαιριστές ,  εδράζονται σε ακαδημαϊκού επιπέδου συζητήσεις μεταξύ «τρίτων» που δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με  τον επίσημο Ιωνικό, την  επιτροπή μετεγγραφικού σχεδιασμού της ομάδας και πολύ περισσότερο με την πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται οι «τρίτοι» με τους οποίους συζητούν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές να μετέχουν σε γνωστά «παιχνίδια»  ωστόσο, ο επίσημος Ιωνικός δεν  μετέχει και  δεν θα μετάσχει σε ανάλογα παιχνίδια.

Πάγια τακτική της ομάδας και  με βάση τους  κανόνες δεοντολογίας  που διέπουν το χώρο, είναι να δημοσιοποιεί τις μεταγραφικές κινήσεις και την ολοκλήρωση των μεταγραφών της δια των αρμοδίων προς τούτο οργάνων της για τα οποία φέρει και το βάρος της ευθύνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις