Με πολλά παιχνίδια το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας

ionikos-peramaikos2
Αύγουστος 16, 2013

ionikos-peramaikos2

Ο Μάρκος Δήμος και οι συνεργάτες του σε αυτή τη δεύτερη φάση προετοιμασίας, αναμένεται να ρίξουν το βάρος της προσπάθειας στους τομείς της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας με ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή, κυκλοφορία και γρήγορη επανάκτηση της μπάλας, και κυρίως το τελείωμα των φάσεων αλλά και την σωστή αμυντική λειτουργία, αφού βασικός στόχος είναι η ομάδα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου να κερδίσει τον επίζηλο τίτλο της κορυφαίας άμυνας το πρωταθλήματος.

Η δεύτερη φάση προετοιμασίας περιλαμβάνει και το μοντάρισμα της ομάδας μέσα από μια σειρά φιλικών αγώνων, αρχής γενομένης από την Κυριακή όπου στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νίκαιας στις 6.30 το απόγευμα ο Ιωνικός στον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας αντιμετώπιζει τον Περαμαϊκό.

Και σ´ αυτόν τον αγώνα, όπως και στο φιλικό με τον Πανιώνιο,  θα ισχύσουν τα διαρκείας ενώ για τους μη κατόχους διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ στις θύρες 1και 2. Η θύρα 3 προορίζεται για τα μέλη του συνδέσμου ενώ η 4 για τους παλαίμαχους, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, και τα μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου..Στη θύρα 5 επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας VIP. Οι φίλοι του Περαμαϊκού μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες 1 και 2 καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου των 5 ευρώ.

Οι εργασίες ανακαίνισης  στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανακαίνισης του γηπέδου που έχει αναλάβει ο Δήμος Ρέντη-Νίκαιας σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού. Οι νέες πινελιές ανακαίνισης και εξωραϊσμού αναμένεται να μπουν από την γαλλική εταιρία «Lafarge» η οποία έχει αναλάβει την διαμόρφωση των εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων του γηπέδου με την επίστρωση των πεζοδρομίων και των δαπέδων κύριων και βοηθητικων χώρων με υλικά τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν αντιολίσθηση και απορρόφηση των υδάτων. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα.

Τα φιλικά προετοιμασίας
           
Ενα ακόμα παιχνίδι  προστέθηκε στον πλούσιο κατάλογο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Ιωνικού. Πρόκειται για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου στις 18.30 στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης
Συνοπτικά, έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες:

– 21 Αυγούστου με τον Αχαρναικό στο γήπεδο της Φυλής.
– 24 Αυγούστου με τον Παναυπλιακό στο Ναύπλιο
– 28 Αυγουπστου με τον Ηρακλή Ψαχνών στη Νεάπολη
–  4 Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο στη Νεάπολη
–  9 Σεπτεμβρίου με την Κηφισιά στη Νεάπολη.

Ο Ιωνικός ευχαριστεί..

Η Διοικούσα επιτροπή του Ιωνικού ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές   Καρνέση, Τζιώτη, Τσιπλάκη, Ανδρεαδάκη, Ίγκλι και Λαμπρινάτο για την προσφορά τους στο σύλλογο και κυρίως για την συμβολή τους στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην football league 2 και τους εύχεται το καλύτερο δυνατό στη νέα φάση της καριέρας τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις