Στο Ναύπλιο το Σάββατο ο Ιωνικός για φιλικό

ionikos-apokeratsini2
Αύγουστος 23, 2013

ionikos-apokeratsini2

O Παναυπλιακός που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του μετά απο 17 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής, είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ιωνικού στο πρόγραμμα φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας της Νίκαιας.

Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ναύπλιο στις 17:30 είναι η 3η  για την ομάδα του Μάρκου Δήμου μετά τον Πανιώνιο, τον Περαμαϊκό και τον Αχαρναϊκό με απολογισμό για τους «μπλε» ισοπαλία, νίκη και ήττα αντίστοιχα.

Μετά το δίπλό σοκ από τους σοβαρούς τραυματισμούς του Κώστα Μπουλούλη και του Μπάμπη Σταμπούλογλου στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, ο Μάρκος Δήμος ρίχνει το βάρος στην διατήρηση του υψηλού ηθικού των παικτών του, περνώντας τους το μήνυμα πως  στο ποδόσφαιρο οφείλεις, εκτός από τον αντίπαλο,να υπολογίζεις και να αντιμετωπιζεις με ψυχραιμία τις απρόβλεπτες και άτυχες καταστάσεις.

Παράλληλα τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και η Διοικούσα Επιτροπή στηρίζουν ολόθερμα τους δύο τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές  και ιδιαίτερα τον νεοαποκτηθέντα 20χρονο Κώστα Μπουλούλη ο οποίος είχε την ατυχία να υποστεί κάταγμα κνήμης που θα τον αφήσει εκτός δράσης για ένα τετράμηνο περίπου.
Στο νεαρό μεσοεπιθετικό ο οποίος θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης όλοι εύχονται δύναμη, υπομονή και την ταχύτερη δυνατή επάνοδο στις προπονήσεις.

Ο Ιωνικός στην καθοριστική αυτή περίοδο οπου χτίζεται μια νέα ομάδα, θεωρεί  ότι διαθέτει επαρκέστατο δυναμικό, πλούσιο και με βάθος, με παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού γιαυτό  και για την ώρα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή .

Ωστόσο η Διοικούσα Επιτροπή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας μεταγγραφής αν   διαπιστωθει στην πορεία και μετά την ολοκλήρωση  της προετοιμασιας οτι  ειναι αναγκαίο για την ομάδα.