Το Σάββατο στις 7 στη Νεάπολη το «φιλικό του καλοκαιριού»

aek-ionikos-0-1
Σεπτέμβριος 13, 2013

aek-ionikos-0-1

Αγώνας που ξυπνάει αναμνήσεις και παραπέμπει σε εικόνες από τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής ο αποψινός(Σάββατο) στις 19.00 μεταξύ του Ιωνικού και της ΑΕΚ στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης.

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής ο αναγγενημένος Ιωνικός υποδέχεται την ΑΕΚ σ´ έναν αγώνα «πρόβα τζενεράλε» και για τις δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον 5ο και 6ο όμιλο της Γ´ εθνικής κατηγορίας.

Ο Ιωνικός έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του κλείνει τον κύκλο των φιλικών αγώνων με αντίπαλο την πανίσχυρη, για τα δεδομένα της Γ´Εθνικής κατηγορίας, ομάδα της  ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Ιωνικού Μάρκος Δήμος χωρίς να αποκαλύψει το βασικό σχήμα και την αγωνιστική τακτική της ομάδας δήλωσε στο «ionikosfc.gr» :
        

«Για μας είναι ένα παιχνίδι πρόβα τζεναράλε για το πρωτάθλημα. Είμαστε λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρέωσεών μας και σε ένα τόσο δυνατό φιλικό θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.
Σε μια χρονική στιγμή που οι άλλες ομάδες της κατηγορίας θα αγωνίζονται στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για το κύπελλο , εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα που έχει τις ίδιες προσδοκίες με εμάς στο πρωτάθλημα. Εκτός από την κοινή παράδοση  ΑΕΚ και Ιωνικός είναι οι δυο ομάδες με την μεγαλύτερη δυναμική στην κατηγορία.
Είμαι βέβαιος οτι στην αυριανή μεταξύ μας αναμέτρηση, οι  δύο ιστορικοί σύλλογοι θα σταθούν αντάξιοι της παράδοσής τους και ο κόσμος που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδό μας θα ικανοποιηθεί απόλυτα από το θέαμα που θα προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές.»

Η αναμέτρηση των δυο ιστορικών ομάδων έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων φίλων του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα η ζήτηση των εισιτηρίων να είναι  ιδιαίτερα αυξημένη. Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και εκτιμάται  οτι θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου της Νεάπολης.

Υπενθυμίζεται πως ισχύουν τα διαρκείας, οι θύρες 7 και 8 θα είναι ανοιχτές για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας  με το εισιτήριο να είναι στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 5 ευρώ. Η θύρα 5 θα φιλοξενήσει τους κατόχους καρτών VIP.

Τα σενάρια που είχαν διατυπωθεί περί μη διεξαγωγής του αγώνα λόγω της ταυτόχρονης τέλεσης  της αναμέτρησης του Ολυμπιακού  με την Ξάνθη στο  «Γ. Καραϊσκάκης» και του ενδεχόμενου να σημειωθουν επεισόδια στην περιοχή ,δεν απέτρεψαν την διεξαγωγή του αγώνα.

Το ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης είναι έτοιμο να φιλοξενήσει έναν αγώνα που η ιστορία και η δυναμική των δυο ομάδων τον κατατάσσει στις μεγάλες αναμετρήσεις επιπέδου Super League.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού καλωσορίζοντας την ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας  να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενους με το πνεύμα που επιβάλλουν οι δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης των δυο ιστορικών συλλόγων. Ο Ιωνικός  έχει γυρίσει σελίδα σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό, οικονομικό, αγωνιστικό και είναι ένα γεγονός το οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώνεται και να επαληθεύεται σε κάθε αγώνα.

«Πόντος, Σμύρνη, Μάνη και ο Ιωνικός βγαίνει σεργιάνι. Νίκαια αγάπη μου» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις των οπαδών και φίλων της ομάδας της Νίκαιας. Σύνθημα ενωτικό και δηλωτικό της νέας πορείας που χαράζει ο Ιωνικός με στόχο την επάνοδό του στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις