Ο αέρας και ο αγωνιστικός χώρος έκριναν το αποτέλεσμα

mykonos-ionikos1
Οκτώβριος 7, 2013

mykonos-ionikos1

Οι πρωτόγνωρες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους παίχτες του Ιωνικού να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο πλαστικός …»παλαιοληθικής» εποχής χλοοτάπητας που παρέπεμπε σε …μπετόν σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα που επικρατούσε στην περιοχή της Μυκόνου αλλά και την εξοικείωση των παιχτών της Μυκόνου σε αυτές τις ακραίες συνθήκες είχαν σαν αποτέλεσμα τη διεξαγωγή ενός αγώνα με πολλά απροόπτα και πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως απο τους παίχτες του Ιωνικού.

Με ευνοϊκό τον άνεμο ξεκίνησαν οι πρωτοπόροι του ομίλου και με τον Δημητρίου να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο ωστόσο πολύ γρήγορα κατέστη σαφές οτι ο άνεμος και ο αγωνιστικός χώρος θα έκριναν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

Οι παίχτες του Ιωνικου διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τον Παπασπύρο. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με την τακτική των αντεπιθέσεων δημιούργησαν δυο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Με κόντρα τον άνεμο και τον Μαριόλη στη θέση του Νικολακόπουλου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός επιβάλλοντας πολ γρήγορα το ρυθμό του. Με τους Παπασπύρο, Βασιλείου, Μπακατώρο και Χρυσάφη είχε τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ ωστόσο η δυστοκία των παιχτών αλλά και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παλιούρας οδήγησαν το παιχνίδι σε λευκή ισοπαλία.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ : προπονητής: Θεοφύλακτος Παχατουρίδης
Παλιούρας, Μπαλής, Ξένος, Ζουγανέλης,(46′ Καμπάνης)Καρπαθάκης, Αργυρόπουλος, Γιόγιος, Καλαϊτζίδης, Τσαλμάς, Μητράκας, (77′ Καρατζάς)Καρακάσογλου.(72′ Βαλαμούτης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: προπονητής Μάρκος Δήμος Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος (46′ Μαριόλης) Δημητρίου, Παπασπύρος, (84′ Σκαφτούρος) Βασιλείου, Πολυχρόνης, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Κατσαβριάς ( 59′ Μπεκατώρος)

Δηλώσεις:

Θεοφύλακτος Παχαρουρίδης: Έγινε ένα παιχνίδι με αντίξοες συνθήκες.Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα βάσει των ευκαιριών του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ιωνικός είναι καλή και ποιοτική ομάδα. Εμείςέχουμε πίστη στη δική μας ομάδα και ευελπιστούμε για καλύτερη συνέχεια.Ευχομαι καλη πορεία στην ομάδα του Ιωνικού

Μάρκος Δήμος: Ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών με το δυνατο αέρα και της πολύ κακής ποιότητας του αγωνιστικού χώρου. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο δημιουργίας και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε με στημένες φάσεις να απειλήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τον κόντρα αέρα καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλες ευκαιρίες χωρίς όμως να μετουσίωσουμε καμμία σε γκολ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις