Ισόπαλος 1-1 σε φιλικό με την Τριγλία ο Ιωνικός

triglia-ionikos
Ιανουάριος 19, 2014

triglia-ionikos

Σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Ραφήνας, ο Ιωνικός ήλθε ισόπαλος 1-1 με τη γηπεδούχο ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας.

Το παιχνίδι έγινε με την ευκαιρία του ρεπό που είχαν οι δύο ομάδες στους ομίλους που αγωνίζονται και για τον Μάρκο Δήμο ήταν μια καλή ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ο προπονητής του Ιωνικού χρησιμοποίησε τη βασική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αντικατέστησε σταδιακά όλους τους παίκτες δίνοντας σε όλους χρόνο συμμετοχής.
Το σκόρ άνοιξε στο 56′ ο Μαρουκάκης με σουτ απο την περιοχή μετά από τροφοδότηση του Κορακάκη.

Στο 70´ η Τριγλία ισοφάρισε με σουτ του Ράμο λίγο εξω από την περιοχή.

Οι Νικαιώτες θα δώσουν νέο φιλικό με την Κ20 του Ατρομήτου τη Δεύτερα στις 15:00 στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη.

Μάρκος Δήμος: «Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο στόχος είναι να δουλέψουμε πάνω σε τακτικές και σχήματα που εφαρμόζουμε στις προπονήσεις και να βελτιώσουμε αδυναμίες. Είμαι ευχαριστημένος από την ετοιμότητα των παικτών. Σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα παίζει μικρό ρόλο γιατί το βάρος πέφτει στην εξαγωγή συμπέρασμάτων που είναι χρήσιμα για να βελτιωνόμαστε στα επίσημα παιχνίδια.»

Α.Ο ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος(59′ Κύρκος), Στρόμπουλος (56′ Μουλλάκης), Γαλανόπουλος (62′ Τόσκας), Σβάρνας, Τσιτοφώτος, Σκαφίδας (67′ Ζαννάκης), Ράμο, Μπαντούνας (50′ Τσέπας), Σταμπέλος, Μάντζης, Ζέκιο (67′ Κονταρίνης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης (59′ Μακρυωνίτης), Ατματσίδης (65′ Καμβύσης), Κουλακάρης, Γρομητσάρης(62′ Νικολακόπουλος), Σταμπούλογλου (59’Βασιλείου), Σιμιτσής,(59′ Κωνσταντόπουλος), Κορακάκης (59’Πολυχρόνης), Καλλέργης (59′ Τσαρκάνι), Μαρουκάκης (62′ Μπεκατώρος), Χρυσάφης (59′ Παπασπύρος), Κατσαβριάς (53’Μπερνιδάκης)

[widgetkit id=26]

Τελευταίες Ανακοινώσεις