Αγωνιστική συσπείρωση για το πρωτάθλημα

2013-ionikos-fasi
Μάρτιος 28, 2014

2013-ionikos-fasi

«Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις του Ιωνικού εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Κισσαμικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Η τεράστια από βαθμολογική και αγωνιστική άποψη νίκη του Ιωνικού στη Νέα Ιωνία με 3-2 σε συνδυασμό με την ήττα της πρωτοπόρου Ελευσίνας με 1-0 από τον Κισσαμικό στα Χανιά και την εντός εδρας ισοπαλία των Τραχώνων με την Πεύκη ( 1-1) έχουν προσδώσει χαρακτήρα «τελικού» στις αναμετρήσεις που ακολουθούν για την ομάδα της Νίκαιας.

Η μείωση της διαφοράς από την κορυφή στους 4 απο τους 7 βαθμούς και κυρίως το γεγονός οτι την Κυριακή αναμετρώνται οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Ελευσίνα και Τράχωνες με βαθμολογικές απώλειες για μια εκ των δύο η και για τις δύο ομάδες ( περίπτωση ισοπαλίας) , καθιστούν τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του Ιωνικού με τον Κισσαμικό κομβικής σημασίας για τον τίτλο. Με νίκη η ομάδα του Κώστα Παρθενίου αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Β´ εθνική κατηγορία καθώς πολύ πιθανόν οι Νικαιώτες να βρεθούν σε απόσταση δυο βαθμών από την κορυφή.

Η αναπτέρωση των ελπίδων για την κατάκτηση του τίτλου σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις της ομάδας στους δύο τελευταίους αγώνες και ιδιαίτερα η πειστική εμφάνιση και νίκη στον εκτός εδρας αγώνα με την Νέα Ιωνία έχουν επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων του Ιωνικού και εχουν αποκαταστήσει το κλίμα εμπιστοσύνης και πίστης στις δυνατότητες της ομάδας. Η ένθερμη υποστήριξη της ομάδας της Νεάπολης από δεκάδες φίλους της στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Ιωνία δικαιολογεί την αισιοδοξία οτι εκατοντάδες οπαδοί και φίλοι του Ιωνικού θα δώσουν βροντερό παρόν στο γηπεδο της Νεάπολης στον κυριακάτικο αγώνα με τον Κισσαμικό.

Ο 35χρονος προπονητής του Ιωνικού, με εξαίρεση τους μακροχρόνια τραυματίες Μπουλούλη, Σταμπούλογλου, Τσακίρη και Κουτσογιαννόπουλο που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αναμένεται να έχει όλους τους υπόλοιπους παίχτες στη διάθεση του και την δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει και ο Γιώργος Κορακάκης.

Ο Κώστας Παρθενίου επισημαίνοντας οτι στον κυριακάτικο αγώνα με τον Κισσαμικό οι παίχτες του θα πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και να δείξουν το ίδιο πνεύμα συνεργασίας, και αποφασιστικότητας που επέδειξαν στον αγωνα με την Νέα Ιωνία. δήλωσε στο ionikosfc.gr » Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Ιωνίας επανέφερε το κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα. Επέστρεψαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιχτών. Ατενίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία το μέλλον. Στόχος μας είναι το απόλυτο των νικών στους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η συμπαράσταση του κόσμου στον εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Ιωνία ήταν συγκλονιστική. Είμαστε αισιόδοξοι οτι κάτι ανάλογο θα συμβεί και στον κυριακάτικο αγώνα. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατο τρόπο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η κατάκτηση του τίτλου παραμένει ο μεγάλος μας στόχος».

Ο Νίκος Μαρωνίτης, ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Πειραιά, προπονητής του Ιωνικού την τετραετία 2009 – 2012 τόσο στην Β´ όσο και στις Γ´ και Δ´ εθνικές κατηγορίες αλλά και προπονητής της Κ20 την περίοδο 2008-09 ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή και γυμναστή της ομάδας του Ιωνικού. Η συνεργασία του νέου βοηθού του Κώστα Παρθενίου, που ξεκίνησε πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Ιωνία, έγινε δεκτή με απόλυτη ικανοποίηση από τους παίχτες αλλά και τον κόσμο του Ιωνικού.

Τον αγώνα με τον Κισσαμικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/3 στις 16.00 στο γήπεδο της Νεάπολης ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής Παναγιώτης Συμεωνίδης απο την Πιερία με βοηθούς διαιτητές τους Παντελή Κύφο και Αναστάσιο Γιαμουζή του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής ορίσθηκε ο Αθανάσιος Βελλιώδης (Αθηνών).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ