Και ο Γιάννης Κατσίκης στον Ιωνικό

katsikis
Αύγουστος 3, 2014

katsikis

Ακόμη μια σπουδαία μετεγγραφή πραγματοποίησε ο Ιωνικός ενδυναμώνοντας αισθητά το ρόστερ του.

Ο Γιάννης Κατσίκης συμφώνησε με τους Νικαίωτες και με την πλούσια εμπειρία και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, προσφέρει όλα τα εχέγγυα μιας ακόμη επιτυχημένης επιλογής για τη γραμμή πυρός του Ιωνικού που πλέον καθίσταται «αχτύπητη».

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κατσίκης γεννήθηκε στις 24/5/79. Συνέδεσε την καριέρα του με το Θρασύβουλο καθώς στην ομάδα της Φυλής αγωνίστηκε από το 2001 εώς το 2011 με διακοπή εξι μηνών την περίοδο 2001-02 όταν πήγε στο γειτονικό Ακράτητο.
Ο 35χρονος επιθετικός από το 2011 εώς και πέρυσι είχε τρείς γεμάτες και καρποφόρες σεζόν με Καλλιθέα (35 συμμετοχές ,12 γκολ) με Απόλλωνα (36 συμμετοχές 11 γκολ) και με Ολυμπιακό Βόλου (34 συμμετοχές ,3 γκολ)

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ionikosfc.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού τόνισε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και την άψογη στάση της στο θέμα της μεταγραφής μου. Διαβεβαιώνω όλους οτι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πετύχει ο Ιωνικός τον αντικειμενικό του σκοπό και να ανέβει στην Β´ Εθνική.
Έρχομαι να αγωνιστώ σε μια ομάδα με ιστορική φανέλα και κόσμο φανταστικό και αυτό από μόνο του αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. «

Δήλωση πρόεδρου Διοικούσας Επιτροπής Γιώργου Σαβουλίδη :

«Φέραμε ακόμη ένα μεγάλο όνομα στον Ιωνικό . Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ που θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές στον προπονητή.
Μέλημά μας είναι η δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας που θα κάνει αισθητή την παρουσία της από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι κινήσεις της διοίκησης προς την κατεύθυνση αυτή είναι διαρκείς και δεν σταματούν εδώ. Θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με παίκτες εγνωσμένης αξίας ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι.»

Τελευταίες Ανακοινώσεις