Καλοπήτας: » Ξέρουμε καλά τι σημαίνει πρωταθλητισμός»

1057a70d74cd8828f908de596ef5e6dc XL
Σεπτέμβριος 23, 2014

1057a70d74cd8828f908de596ef5e6dc XL

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ιωνικού παραχώρησε ο Ηλίας Καλοπήτας, στο επίσημο site του συλλόγου (www.ionikosfc.gr), μιλώντας για την άφιξη του στην ομάδα, καθώς και για τους στόχους της.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, σε έναν σύλλογο με πολύ μεγάλη δυναμική και ιστορία, καθώς δεν υπάρχει προπονητής που μπορεί εύκολα να αρνηθεί μια πρόταση που θα του γίνει από τον Ιωνικό. Εύχομαι, και θα παλέψω, να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν.

Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος κι αυτό, σύμφωνα με την δική μου φιλοσοφία, μπορεί να επιτευχθεί μονάχα κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε πρώτη φάση, λοιπόν, η ομάδα την Κυριακή έχει έναν αγώνα κυπέλλου στον οποίο στοχεύουμε στην νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε. Θα εκμεταλλευτώ το μικρό αυτό διάστημα για να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές μου. «

Τέλος, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της Νίκαιας, ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει πρωταθλητισμός, θα κρινόμαστε κάθε εβδομάδα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Η συνεργασία των παικτών με τον προπονητή, αλλά και μεταξύ τους , σε συνάρτηση πάντα και με την διοίκηση – όπου μέχρι τώρα είναι πολύ θετική και επιδιώκει να μας βοηθήσει στο έργο μας – είναι τα κυριότερα. Εφόσον συμβούν τα παραπάνω είμαι πολύ αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου μας καθώς βρίσκω ένα ρόστερ που θεωρώ πως μπορεί να πετύχει. Μένει πλέον να το αποδείξουμε και στο γήπεδο.»

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ