Προετοιμασίας συνέχεια

10744357 822562841098726 1392526810 o
Νοέμβριος 6, 2014

10744357 822562841098726 1392526810 o

Οι παίκτες του Ιωνικού συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά και το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό. Σήμερα το τεχνικό επιτελείο του Ηλία Καλοπήτα θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση του αντιπάλου , καθώς και συγκεκριμένα πράγματα τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική ανάπτυξη και λειτουργία. Για το παιχνίδι της Κυριακής στην Νεάπολη, επιστρέφει ο Κουμουλίδης καθώς εξέτισε την τιμωρία του. 

Το παιχνίδι της Κυριακής στις 15.00, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, καθώς με ενδεχόμενη νίκη, ο Ιωνικός πλησιάζει ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας. Για τον λόγο αυτό για ακόμη μια Κυριακή, θα μοιραστούν προσκλήσεις σε σχολεία της περιοχής ενώ θα ισχύει και η δωρεάν είσοδος για τους ανέργους. Και οι δύο κατηγορίες, θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 4 του γηπέδου. Παράλληλα οι φίλαθλοι του Ατρόμητου Πειραιά θα φιλοξενηθούν στην θύρα 7-8 .

Λαχειοφόρος ενίσχυσης!

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των λαχνών ενίσχυσης της ομάδας. Οι λαχνοί κληρώνουν ένα αυτοκίνητο Opel, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο έξω απο το γήπεδο της Νεάπολης μπροστά από τα εκδοτήρια στην Θύρα 3. Ο κάθε λαχνός κοστολογείται στα 5 ευρώ και τα σημεία πώλησης αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η διοίκηση του Ιωνικού καλεί ολόκληρο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να ενισχύσει με την αγορά λαχνών, για να δωθεί μια οικονομική ανάσα στον σύλλογο τις δύσκολες αυτές εποχές. 

Προς ανταποκριτές ΜΜΕ

– Το γραφείο τύπου του Ιωνικού ενημερώνει τους δημοσιογράφους και κάθε ενδιαφερόμενο από τον χώρο των ΜΜΕ, ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οφείλουν να ενημερώνουν για την παρουσία τους στο γήπεδο, πριν τους εντός έδρας αγώνες, με αίτηση διαπίστευσης στα email της ομάδας. Παράλληλα γίνεται γνωστό πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν συνοδεύουν την αίτηση διαπίστευσης με την δημοσιογραφική τους ταυτότητα, καθώς και το αντίστροφο. 
Αιτήσεις μέχρι τουλάχιστον δύο μέρες πριν τον αγώνα, στα email : st.mosh@yahoo.gr και margiou3@hotmail.com  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ