Πλήρωσε την αστοχία

BeFunky null 1.jpg
Νοέμβριος 16, 2014

BeFunky null 1.jpg

Καθοριστική ήταν η αστοχία του Ιωνικού στα τελειώματα των φάσεων γεγονός που επέτρεψε στην Νέα Ιωνία, να «κλέψει» την νίκη στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε σε ολόκληρο το παιχνίδι, με κεφαλιά του Μπάρκογλου στο 60ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο οι Νικαιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Ντούλια και Τσίγκα να αστοχούν σε διπλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και να βρει ρυθμό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό καθώς οι παίκτες της Νέας Ιωνίας φρόντισαν να μην παιχτεί ποδόσφαιρο με τις αλλεπάλληλες και προκλητικές καθυστερήσεις τους. Στην κακή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ξεχώρισαν δυο φάσεις με τον Καμπάση που έκανε επέλαση από αριστερά και έσπασε την μπάλα στον Τσίγκα που αστόχησε και ένα ανάποδο ψαλίδι του Μαρή στις καθυστερήσεις του αγώνα που πέρασε άουτ.

Κακή η διαιτησία του αγώνα από τον κ. Ζαράνη που επέτρεψε από νωρίς τα σκληρά μαρκαρίσματα με τον Κατσίκη να τραυματίζεται μόλις στο 10ο λεπτό και να αποχωρεί με ασθενοφόρο, έπειτα από αντιαθλητική προβολή του Αχμέτ, με τον παίκτη της Νέας Ιωνίας να μην δέχεται ούτε μια παρατήρηση από τον ρέφερι. Στο δεύτερο ημίχρονο συνετέλεσε, με την απάθειά του, στις καθυστερήσεις των γηπεδούχων. 

Διαιτητές: Ζαράνης (Κυκλάδων), Φαρμάκης (Δυτικής Αττικής)-Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Καριατλής, Ρόππας, Τερλελής, Αχμέτ, Καραγιάννης, Αλ. Καραχάλιος (92′ Βογατσάς), Τύρπος, Χλωρός (62′ Σπαγής), Μπάρκογλου (86′ Ρικούνοβ), Νησαριώτης
ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Καμπάσης, Γιώτας, Κυριακίδης, Κρητικός, Σιμιτσής (77′ Μπερνιδάκης), Λοϊζίδης (79′ Κουτσογιαννόπουλος), Τσίγκας, Κατσίκης (10′ λ. τρ. Μαρής), Ντούλιας.

– Εξαιρετικά σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του άτυχου Γιάννη Κατσίκη, όπου υπέστη ρογμώδες κάταγμα ποδοκνήμης. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις όπου και θα φανεί το διάστημα απουσίας του. 

– Έπειτα από σχετικές διαβουλεύσεις των αρμόδιων της ομάδας όλη την εβδομάδα που μας πέρασε, περισσότεροι από 400 φίλαθλοι του Ιωνικού βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, έχοντας υποδειγματική συμπεριφορά καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Ιωνικός, και ο κόσμος του, απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι ικανός να διαχειρίζεται δίχως πρόβλημα τις εκτός έδρας μετακινήσεις των φιλάθλων του. 

10805103 10152599527852955 68313103 n