Συμφωνία με Ηλιόπουλο.

acad4f6379ebed6939301e30869cfaf2 XL
Δεκέμβριος 28, 2014

acad4f6379ebed6939301e30869cfaf2 XLΟ Σταύρος Ηλιόπουλος είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει από σήμερα το τιμόνι της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της ανόδου και να δημιουργήσει τις προδιαγραφές που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είναι τιμή μου να δουλέψω σε έναν σύλλογο με τέτοια δυναμική, τέτοιο κόσμο και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις φιλοδοξίες και τους στόχους της ομάδας. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του Ιωνικού, έχω δει τις τελευταίες μέρες και τα παιχνίδια της ομάδας σε βίντεο και πλέον επικεντρωνόμαστε για τις επόμενες 15 μέρες στο να δουλέψουμε χωρίς λόγια με σκυμμένο το κεφάλι έτσι ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας.»

Στο βιογραφικό του έμπειρου προπονητή υπάρχουν πολλές ομάδες και διακρίσεις με αυτές, καθώς έχει περάσει από Ολυμπιακό Λιοσίων, Αχαρναικό, Ατρόμητο Αθηνών, Θρασύβουλο και Α.Ο Κορωπίου έχοντας κατακτήσει ανόδους με όλες τις ομάδες.
Το 2011 οδήγησε τον Ατρόμητο Πειραιά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά.
Παράλληλα έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Ατρόμητο Αθηνών (Super League) και μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Καλλιθέας που αγωνίζεται στην Β΄εθνική. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ