Κέρδισε τις εντυπώσεις με Παναχαϊκή

patra3
Αύγουστος 13, 2015

patra3
Θετικό ήταν το πρόσημο του φιλικού αγώνα που δόθηκε με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς, παρά τη ήττα που γνώρισε η ομάδα με 2-0 σκορ. Ο Λευτέρης Βασιλειάδης παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο όπου παρόλο το γεγονός πως βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας στάθηκε άξια απέναντι στους Πατρινούς που ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Football League. Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν σε καμία στιγμή του αγώνα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Θετική εντύπωση προκάλεσε και η εξαιρετική φυσική κατάσταση των παικτών, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό τιμ.  

Τα γκολ που δέχθηκε ο Ιωνικός σημειώθηκαν στο τέλος κάθε ημιχρόνου, ενώ από το 20′ και μετά η ομάδα αγωνίστηκε διαδοχικά με τους νεαρούς τερματοφύλακες -που άφησαν καλές εντυπώσεις, αλλά δεν αποφεύχθηκαν τα λάθη λόγω απειρίας- καθώς ο Παλιγγίνης αποχώρησε με έναν ελαφρύ τραυματισμό. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως εγκωμιαστικά σχόλια απέσπασε η ομάδα από τους ανθρώπους και τον κόσμο της Παναχαϊκής σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε διοικητικό, για την προσπάθεια που γίνεται.

Τέλος η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην Παναχαϊκή για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας. Στο τέλος του αγώνα η Διοίκηση των Πατρινών παρέθεσε γεύμα σ’ όλη την αποστολή του Ιωνικού. 

Τελευταίες Ανακοινώσεις