Μεθοδευμένη ήττα!

Untitled-2
Νοέμβριος 9, 2015

Untitled-2

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ιωνικός, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του (Κυριακίδης, Κατσίκιας, Τσαφταρίδης) , έτρωγε σίδερα και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο της Κηφισιάς, οδηγήθηκε μέσα από μια σειρά τραγικών λαθών του διαιτητή Παπαδόπουλου, στην ήττα. Ο Ευβοιώτης διαιτητής «έκλεισε τα μάτια» σε πεντακάθαρο πέναλτι και αποβολή του Καρακώστα στον Ρόβα, όταν ο αμυντικός της Κηφισιάς ανέτρεψε από πίσω τον νεαρό φορ του Ιωνικού ενώ ήταν ο τελευταίος παίκτης. Παράλληλα σε ακόμα δύο περιπτώσεις υπάρχει παράβαση στην περιοχή των γηπεδούχων, όταν στην μία ανατρέπεται και πάλι ο Ρόβας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυντικού της Κηφισιάς. Ενδεικτική της κατάστασης του χθεσινού αγώνα, είναι η φάση όπου ο Τεγούσης γύρισε την μπάλα στον Γουμάγια που μπλόκαρε με τα χέρια δίχως να δοθεί από τους διαιτητής έμμεσο.

Ωστόσο ο Ιωνικός δεν παράτησε το παιχνίδι σε καμία στιγμή του αγώνα και στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία με τον – εξαιρετικό χθες- Ζαφειρίδη να ισοφαρίσει όταν ο μέσος των Νικαιωτών βρέθηκε μόνος μπροστά στην εστία του Γουμάγια στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Το σκορ είχε ανοίξει για την Κηφισιά με κεφαλιά ο Καρακώστας στο 36′ ενώ για τον Ιωνικό είχε ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γεωργακόπουλος στο 49′. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 61′ ο Καραδέμητρος. 

Είναι ωστόσο εύλογη η απορία που δημιουργείται σε όποιον παρακολούθησε το παιχνίδι στο Ζηρίνειο, για το αν οι διαιτητικές αποφάσεις λαμβάνονται με κριτήριο το μπάτζετ των ομάδων. Ο Ιωνικός όμως μέσα από τέτοιες διαιτησίες βγαίνει πιο δυνατός, συσπειρωμένος αλλά και αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε ανάλογα γεγονότα στο μέλλον. 

Είναι άλλωστε προφανές από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, πως η πορεία και οι εμφανίσεις του Ιωνικού αποτελούν αγκάθι για πολλούς!

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Μουσταφίδης, Τεγούσης, Καρακώστας (44′ λ. τρ. Έσλερ), Γεωργίου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Γεωργιάδης (65′ Παληαρούτας), Γκέζος (84′ Οσμανάι), Χαϊκάλης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Παλιγγίνης, Μιχελής, Τσακίρης, Φωστέρης (46′ Π. Καραχάλιος), Γεωργακόπουλος (78′ Μιχαλακάκος), Κρητικός, Αλ. Καραχάλιος (70′ Κατσαβριάς), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας, Παντελίδης

– Εκρηκτική παρουσία των Rangers σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ιωνικού, όπου 300 και πλέον Νικαιώτες βρέθηκαν στον πλευρό της ομάδας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις