Το πάλεψε στην Κρήτη

xlootapitas
Δεκέμβριος 13, 2015

xlootapitas
Στο Γεντί Κουλέ, σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα αγωνίστηκε ο Ιωνικός που ηττήθηκε με 2-0. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, οι Κυανόλευκοι προσπάθησαν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο κρατώντας χαμηλά την μπάλα.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή καταφέρνοντας να δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες στιγμές στην εστία του Ιωνικού, ωστόσο οι Νικαιώτες πατούσαν καλά στο γήπεδο. Oμως σε μια άτυχη στιγμή στο 22′  οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Περογαμβράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός μπηκε στον αγωνιστικό χώρο επιδιώκοντας να δημιουργήσει επιθετικά με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος έως το 70′ όπου ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Μαρτσάκη σε ενα γκολ που ο επιτιθέμενος φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ.

Κέρδος από τον αγώνα η παρουσία νεαρών παιδιών και η αξιοπρέπεια της εμφάνισης. Σταδιακά, η ομάδα επιδιώκει να βελτιώνεται φθάνοντας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Τέλος, η Διοίκηση ευχαριστεί τον ΟΦΗ για την εξαιρετική φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο στην Νίκαια.

Ενδεκάδες:

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μάνης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας(Αθανασόπουλος 67′), Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Αλ.Καραχάλιος(Μιχελής 77′), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας(Ελευθεριάδης 75′), Παντελίδης

ΟΦΗ: Βλάχος, Μπολάκης, Πατινιώτης, Κώτσιος, Φάζος, Γκούμας, Περογαμβράκης(Πιθαρούλης 83′), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Σαχινίδης(Τζέκος 66′), Κοιλιάρας(Μαρτσάκης 63′)

Τελευταίες Ανακοινώσεις