Με απουσίες στο ντέρμπι με Φωστήρα.

f6a9bca87a68a4beed4bed978cdbb704 XL
Φεβρουάριος 25, 2016

f6a9bca87a68a4beed4bed978cdbb704 XL
Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Ιωνικού για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα. Οι Νικαιώτες θα αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία έχοντας ως στόχο να αποσπάσουν το διπλό από μια δύσκολη έδρα. 

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης συνεχίζει τον προγραμματισμό του για το ματς στον Ταύρο έχοντας ωστόσο δυο σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τον Κρητικό που «κληρονόμησε» βαρύ διάστρεμμα από το παιχνίδι με τους Τράχωνες την προηγούμενη Κυριακή, αλλά και για τον Κυριακίδη που απέχει από τις προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Αμφότεροι αναμένεται να επιστρέψουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την επόμενη αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό. 

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον κόουτς να εστιάζει σε θέματα τακτικής. 

Αμέριστη στήριξη!

Η Διοικούσα Επιτροπή εκφράζει τις ευχαριστίες της στην οικογένεια Σπανού που, αναγνωρίζοντας την σπουδαία προσπάθεια που πραγματοποιείται, αποφάσισε να συνδράμει στον αγώνα των Rangers και να σταθεί στο πλευρό του Ιωνικού για ακόμα μία φορά. 

Τελευταίες Ανακοινώσεις