Οδηγήθηκε στην ήττα

ion2s4
Απρίλιος 11, 2016

ion2s4
Την ήττα γνώρισε ο Ιωνικός από την Επισκοπή καθώς οι Νικαιώτες δεν φάνηκαν ικανοί να κάμψουν ταυτόχρονα τους αντιπάλους και τους… διαιτητές. 
Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του του Γκουτζελά που ήταν αναμφίβολα ο MVP για την Επισκοπή. Τα δυο τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μίλιτς στο 49′ και Μπάτσεφ στο 75′ . Για τον Ιωνικό ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Κρητικού στο 66′ ενώ δεν δόθηκαν δύο πέναλτι, με την εικόνα της αντιμετώπισης του ιστορικού σωματείου, από την διαιτησία, να προβληματίζει για ακόμα μία Κυριακή σε ένα παιχνίδι με αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο. 

Διαιτητές: Κρασαγάκης, Νικολακάκης-Μαυρουδής (Ηρακλείου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Σπύρος Σπυριδάκης): Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Νίκου (61′ λ. τρ. Πάτας), Παπαδήμας, Χαλκιαδάκης, Μπάτζεφ, Ντινιωτάκης (50′ λ. τρ. Κωτάτης), Ιβάνοφ, Μίλιτς, Μηνάς, Σίσκοφ (82′ Μανωλακάκης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μάνης, Αργυρίου, Γιαννουλάκης, Προβατίδης, Μιχελής (79′ Μιχαλακάκος), Κρητικός (76′ Ανδριανόπουλος), Σάμιος, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης, Νικολέττος (67′ Δημακάκος), Ρόβας.