Όλα τα φώτα σε Ιωνικό και ΟΦΗ

ofi
Απρίλιος 16, 2016

ofi
Σε ένα παιχνίδι που συνηθίσαμε να βλέπουμε στα μεγάλα Σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος, θα είναι στραμμένα όλα τα φώτα της αυριανής αγωνιστικής στην Γ’ εθνική. Εκεί, Ιωνικός και ΟΦΗ θα βρεθούν αντίπαλοι σε ένα παιχνίδι που αναπόφευκτα χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι παρόλο που οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους στο τρέχον πρωτάθλημα. 

Οι φιλοξενούμενοι θα τα παίξουν όλα για όλα για το διπλό έτσι ώστε να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Φωστήρα, ενώ η ομάδα της Νίκαιας γυρεύει το τρίποντο που θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Εξάλλου, ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάστασης, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την φανέλα και την ιστορία τους σε ένα παιχνίδι όπου θα παιχτεί αποκλειστικά και μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου -όπως όλα τα παιχνίδια του Ιωνικού άλλωστε- με τον καλύτερο να βγαίνει νικητής. 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού καλωσορίζει το σωματείο του ΟΦΗ έχοντας δεσμευτεί για υποδειγματική φιλοξενία, όπως ακριβώς έπραξαν και οι Κρητικοί στον πρώτο γύρο. 

Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή παρέθεσε γεύμα συσπείρωσης στους παίκτες της ομάδας, την Παρασκευή 15/4, με το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου να είναι εξαιρετικό, την στιγμή που άπαντες είναι έτοιμοι για την αυριανή μάχη. 

Τελευταίες Ανακοινώσεις