Δείγμα θετικό!

Αύγουστος 13, 2016

geniko2
Tα πρώτα φιλικά προετοιμασίας είναι γνωστό πως δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα, παρά μόνο για το προπονητικό τιμ που δουλεύει σκληρά σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Ωστόσο, μια θετική εντύπωση έμεινε στους περίπου 200 φίλους της ομάδας που παρά το ακατάλληλο της εποχής, βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης, βλέποντας μερικά από τα πολλά στοιχεία που αναμένεται, ο Ηλίας Καλοπήτας και οι παίκτες του, να μας δώσουν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Παρά την κούραση των παικτών από την προετοιμασία και τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, κατά την διάρκεια του φιλικού με τον Αθηναϊκό, βγήκαν «τρεξίματα» δείχνοντας το ύφος παιχνιδιού της ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Αργυρίου όταν έπειτα από μπαλιά του Κρητικού, έκανε κοντρόλ και σούταρε ιδανικά γράφοντας το 1-0. Η ομάδα της Νίκαιας ήταν δραστήρια επιθετικά και με τους Σαπαλίδη, Ηλιόπουλο δημιουργούσε διαρκώς ρήγματα στην άμυνα του Αθηναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία ενός καλοδουλεμένου συνόλου. 

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 75′ ο «συνήθης ύποπτος» Ντούλιας, εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Αθηναϊκού και με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ, έκανε το 2-0. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Καλοπήτας χρησιμοποίησε 23 παίκτες θέλοντας να δει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο (46′ Ιωσήπου), Κατσίκιας (46′ Κατσαβριάς), Βουρλούμης (46′ Προβατίδης), Κρητικός (71′ Διάκος), Μεϊμάρογλου (56′ Μιχελής), Παντελίδης (67′ Υπο Δοκιμην 82′ Κολοβός)), Σιμιτσής (46′ Ζελο), Παπασπύρος (46′ Νικολακόπουλος), Ηλιόπουλος (64′ Πουλάκης), Σαπαλίδης (77′ Υπο Δοκιμήν) , Αργυρίου (46′ Ντούλιας) .

Επόμενο παιχνίδι στις 20/8 απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας, στο γήπεδο της Νεάπολης.