Ανανέωση και νίκη στο φιλικό

Αύγουστος 24, 2016

proti pro
Ο Ιωνικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φανούρη Πουλάκη, για έναν ακόμη χρόνο. Ο νεαρός επιθετικός που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη εξαργύρωσε, την εξαιρετική εικόνα και την θέληση του, στην προετοιμασία αλλά και τα φιλικά, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην ομάδα της Νίκαιας και τη νέα σεζόν. Έτσι ο 22χρονος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Under20 του Ολυμπιακού και σε Αιγάλεω, Κερατσίνι και Μοσχάτο θα ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης στο προσεχές πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο να δικαιώσει τον προπονητή και την Διοίκηση για την επιλογή τους. 

Με πολλές αλλαγές στο φιλικό

Με σκορ 2-1 επικράτησε ο Ιωνικός του Μικρασιατικού στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής. Ο Ηλίας Καλοπήτας παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές δίνοντας -κατά κύριο λόγο- χρόνο σε παίκτες που μέχρι στιγμής είχαν αγωνιστεί λιγότερο. Έτσι το ημίχρονο βρήκε ισόπαλες της δύο ομάδες, χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του. Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Κατσίκιας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το δεύτερο ο Ηλιόπουλος. 

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Μάνης, Κολοβός, Βουρλούμης, Προβατίδης, Κρητικός, Νικολακόπουλος, Ζέλο, Κατσαβριάς, Ντούλιας, Πουλάκης, Υπό Δοκιμή. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Λέτσο, Κατσίκιας, ΜεΪμάρογλου, Παντελίδης, Σιμιτσής, Παπασπύρος, Σαπαλίδης, Ηλιόπουλος, Αργυρίου