Λευκή ισοπαλία με Χαλκίδα

ion thiela
Σεπτέμβριος 4, 2016

ion thiela
Σε ένα παιχνίδι, πρόβα τζενεράλε πρωταθλήματος, ο Ιωνικός αντιμετώπισε την εξαιρετική ομάδα της Χαλκίδας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 
Οι Νικαιώτες σε ακόμα ένα παιχνίδι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Σαπαλίδη να έχει δοκάρι στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Ιωνικός συνέχισε να πιέζει δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μπαμπανιώτη. Μάλιστα για τους μπλε υπήρξε και χαμένο πέναλτι με τον Κατσίκια. 

Το φιλικό με την Χαλκίδα ήταν το τελευταίο πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εθνικό και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στο παιχνίδι της Κυριακής όπου ο Ηλίας Καλοπήτας και οι παίκτες του θα επιδιώξουν ένα θετικό ξεκίνημα. 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Προβατίδης, Βουρλούμης, Μειμάρογλου, Κρητικός, Παντελίδης, Παπασπύρος, Ζέλο, Σαπαλίδης, Ηλιόπουλος, Αργυρίου. Έπαιξαν ακόμη οι Κατσίκιας, Σιμιτσής, Καραλής, Ιωσήπου, Ντούλιας, Ζαφειρίδης,

ΧΑΛΚΙΔΑ (Τιμόθεος Καβακάς): Μπαμπανιώτης (85′ Κακκαβάς) Στεργιανός, Μήτκας (46′ Τηλιόπουλος), Νόνης, Καραμπάς (85′ Γκιτζάλης) Τσατσαρής, Κορονέλλος, Ντελέκος, Σκαθαρούδης, Πολίτης (72′ Νικολόπουλος), Κρολ.

Τελευταίες Ανακοινώσεις