Αστυνομική ενημέρωση για το παιχνίδι

g-ethniki
Οκτώβριος 26, 2016

g-ethniki

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες του Σαββατιάτικου αγώνα με την Προοδευτική καθώς και τα μέτρα που έχει λάβει η αστυνομία. Χαρακτηριστικό κομμάτι της ανακοίνωσης είναι ότι για την έκδοση εισιτηρίων οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα τους. 

Αναλυτικά:
«Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει

Το Σαββάτο 29/10/ 2016 και ώρα 18.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, ενώ κατόπιν συμφωνίας των διοικήσεων των δύο σωματείων ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live από ιντερνετικό κανάλι που θα γνωστοποιηθεί.

Η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης, με το υπ΄ αριθμ. έγγραφο της 1003/2/44/28-α ενημερώνει για τα εξής:
1.Για τον εν λόγω αγώνα έχουν ληφθεί ιδιαίτερα αστυνομικά μέτρα τάξης τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής
2. Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΙΩΝΙΚΟΣ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 1-2, 3, 4, και 5 (vips)
3. Για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν κλειστές οι θύρες 6 και 7-8( θα φιλοξενηθούν εδώ μόνο οι επίσημοι και μέλη του Δ.Σ. της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16.00 ενώ θα λειτουργήσει το κεντρικό ταμείο του γηπέδου επί της Λ. Λαμπράκη.
4.Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα για την έκδοση εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση των θυρών σε φιλάθλους που δεν θα έχουν εισιτήριο ή πρόσκληση.
5.Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι φιλάθλων οι οποίοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους απαγορευμένα η επικίνδυνα αντικείμενα( καπνογόνα, βεγγαλικά, ποτά μπουκάλια νερών & ποτών)
6. Έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ , στην οποία δεν θα διατεθούν εισιτήρια. «