Ισοπαλία στα Χανιά

White_Background_01
Ιανουάριος 16, 2017

White_Background_01
Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ιωνικός στα Χανιά με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο αντικατοπτρίζοντας την εικόνα του αγώνα.

Οι Νικαιώτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ολόκληρη την εβδομάδα, γεγονός που καθιστούσε το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο. Ευτύχησαν να προηγηθούν με πλασέ του Σιμιτσή έπειτα από πάσα του Ντούλια στο 24′ λεπτό όμως οι γηπεδούχοι λίγα λεπτά αργότερα στο 35′ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Σουμπασάκη.

Η συνέχεια του παιχνιδιού βρήκε τον Ιωνικό να πιέζει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τους γηπεδούχους, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διασπάσει εκ νέου την καλοστημένη άμυνα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την υποδειγματική και θερμή φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή του Ιωνικού. Σε ένα ματς κομβικό -για διαφορετικούς λόγους- και για τις δύο ομάδες, οι Χανιώτες απέδειξαν το ήθος τους. Ο Ιωνικός δεσμεύεται από την πλευρά του να ανταποδώσει με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο γύρο και εύχεται η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να κατακτήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για την κάκιστη διαιτησία του κ. Κουναλάκη. Αναμφίβολα ΔΕΝ επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα που κρίνεται απόλυτα δίκαιο, όμως υπέπεσε σε σωρεία λαθών με αποτέλεσμα η διαιτησία του να φανεί κατώτερη των περιστάσεων σε ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο του πρωταθλήματος που οποιοδήποτε «λάθος» μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Ζντράγκοβιτς, Ντεντάκης, Σουμπασάκης, Τσικουδάκης, Βεστάκης, Ταταράκης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο (λ.τ. 70′ Ιωσήπου), Παντελίδης, Μειμαρόγλου, Κρητικός, Προβατίδης, Πέεφ, Ζαφειρίδης (66′ Μαρής), Σιμιτσής, Καμαρά, Σαπαλίδης, Ντούλιας (60′ Αργυρίου)