Διαδικασία χορηγιών!

White_Background_01
Μάρτιος 7, 2017

White_Background_01
Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα έχουν συνεργαστεί, και στηρίξει, την προσπάθεια που πραγματοποιείτε την φετινή χρονιά στον ιστορικό σύλλογο μας!

Παράλληλα καλούμε όσους επιθυμούν να διαφημιστούν στο γήπεδο της ομάδας να έρθουν σε επικοινωνία με το τμήμα χορηγιών και την κα. Εμμανουήλ Κυριακή, καθώς και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα. Μακριδάκη Αγγελική.

Παράλληλα το τμήμα χορηγιών της ομάδας μας, επιδιώκοντας την άμεση επαφή με τους ενδιαφερόμενους, αποστέλλει εκπροσώπους του στις τοπικές επιχειρήσεις για περεταίρω ενημέρωση. Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας, κατά την επίσκεψή τους, θα σας δώσουν απαραίτητα -τις διαπιστευμένες από τον Ιωνικό- επαγγελματικές τους κάρτες και λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας θα επικυρώνεται και τηλεφωνικά από τα γραφεία της ομάδας.

Ο Ιωνικός επιδιώκει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου να αναβαθμίσει το προφίλ του και λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων ομάδων ακολουθώντας όλα τα βήματα που προαναφέραμε για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων