Άνοιγμα σε επενδυτές!

White_Background_01
Ιούνιος 14, 2017

White_Background_01
Έπειτα από συνεδρίαση στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ιωνικού αποφασίστηκε η αναβολή της ανοιχτής συζήτησης που ήταν προγραμματισμένη για τις 13/6.

Η εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το θέμα της ανόδου της ομάδας στην Football League είναι πολλές και τα μηνύματα που λαμβάνουμε τα τελευταία 24ωρα άκρως θετικά. Για τον λόγο αυτό ορίστηκε 3μελής Επιτροπή όπου θα αναλάβει να «τρέξει» τα ζητήματα για την επόμενη μέρα. Είτε αυτά αφορούν την αναζήτηση νέων επενδυτών, είτε τα νομικά ζητήματα που εκκρεμούν, είτε τα δελτία των περσινών παικτών.

Η 3μελής Επιτροπή αποτελείται από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ιωνικού κ Αριστειδόπουλο Αναστάσιο, τον Δικηγόρο της ομάδας κ. Κουγιτέα Παναγιώτη καθώς και τον, μέχρι πρότινος Γενικό Αρχηγό, Σιακάρα Φώτη για τα ζητήματα των παικτών.

Ο Ιωνικός απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο ιστορικό σωματείο της Νίκαιας ή σε όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην νέα αγωνιστική περίοδο που ευελπιστούμε να μας βρει τελικώς στην Football League.

Τέλος, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την ανοιχτή συζήτηση όταν θα έχουν προχωρήσει ουσιαστικά οι συζητήσεις της Επιτροπής αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.