Μεγάλο διπλό στο «Σαλπέας»

ionikosceleb
Ιανουάριος 27, 2019

Ο Ιωνικός απέδρασε με μεγάλο διπλό από το «Σαλπέας» απέναντι στο Κερατσίνι με 2-0 . Τα γκολ στο 51 , ο Καλλέργης και στο 60 , ο Κουιρουκίδης.

Ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την ομάδα μας να είναι καλύτερη και βέβαια πιο ουσιαστική. Στο 9ο λεπτό, πάντως, ο Κουρεπίνης κράτησε το μηδέν ,όταν ο Ψυχογιός έβγαλε για τον Χαικάλη σε ρόλο φορ, αλλά ο Κίπερ μας έπεσε στη γωνία του και έδιωξε.

Στο 11ο λεπτό, το πρώτο καλό σουτ για τον Ιωνικό έγινε με τον Πογοσιάν που δεν βρήκε στόχο. Δέκα λεπτά αργότερα, το σουτ του Κομνηνού δεν ανησύχησε τον Κουρεπίνη , ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σουτ των Γκοτσούλια και Πογοσιάν που δεν βρήκαν στόχο.

Στο 50ο λεπτό του αγώνα έγινε η πρώτη μεγάλη φάση για τον Ιωνικό. Με τον Μακρίδη να κάνει σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά με τη μπάλα να βρίσκει στη συμβολή της δοκού με τους παίκτες του Κερατσινίου να διώχνουν σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ,ο Μακρίδης εκτέλεσε κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Καλλέργης με κεφαλιά για το 0-1.

Στο 58, το σουτ του Ψυχογιού έφυγε άουτ ,αλλά δύο λεπτά αργότερα έγινε το 0-2.

Ο Μακρίδης έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε για τον Πογοσιάν που με τη σειρά του έβγαλε την ασίστ για τον Κουιρουκίδη που με πλασέ έκανε το 0-2, «κλειδώνοντας» μία τεράστια νίκη.

ΑΠΟ Κερατσίνι: Κουμπουλα-Γιαταγανάκης(89 Στρίγκας)-Μύρκος(76 Σιγάλας)-Βαττής-Ντούμπερετ-Χαλκιάς-Ψυχογιός(73 Κιρτζιαλίδης)-Διάκος-Χαικάλης-Πασαλίδης(73 Ροκάκης) –Κομνηνός

Ιωνικός: Κουρεπίνης-Πατσατζόγλου-Καρέλης(76 Πλάκας)-Πογοσιάν(93 Καρυτινός)-Μανωλάς-Γκτσούλιας-Μακρίδης-Μουστάκης-Καλλέργης(83 Ατματσίδης)-Κατσικογιάννης(87 Σάμιος)-Κουιρουκίδης

Τελευταίες Ανακοινώσεις