Απο Μηχανής…. Θέος και 1-2 στο Αμπελάκι

ionikosceleb
Μάρτιος 24, 2019

O Iωνικός μας επικράτησε με 2-1 του Αμπελακιακού στη  Σαλαμίνα σε μία αναμέτρηση  στην οποία βρέθηκε να χάνει στο 35 με το γκολ του Σταφσουλάι ανέτρεψε την κατάσταση χάρις στα γκολ των Ατματσίδη και Θέου.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης αλλά στο 11 η κεφαλιά του Κουιρουκίδη δεν βρήκε στόχο ,ενώ στο 16, ο Καρνέσης είχε όχι στο σουτ του Μακρίδη.  Στο 32, ο κίπερ του Αμπελακιακού απέκρουσε το σουτ του Καλλέργη και τρία λεπτά μετά ,ο Αμπελακιακός άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Σταφσουλάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νικαιώτες ήθελαν να βγουν επιθετικά , αλλά ο Αμπελακιακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με το Ντάφλα που βρέθηκε σε θέση βολής στο 47, αλλά ο Πατσατζόγλου κόντραρε τη μπάλα πριν αυτή ανησυχήσει τον Κουρεπίνη.

Τελικά, στο 52, ο Ιωνικός ισοφάρισε. Ο Μουστάκης, από δεξιά, έκανε την πάσα για  τον Κτσικογιάννη, που με τη σειρά του έβγαλε την κάθετη για τον Ατματσίδη και την ισοφάριση με ωραίο πλασέ.

Σχεδόν ενάμιση λεπτό μετά, ο  Καλλέργης έκανε αβίαστο λάθος, ο Κανελλόπουλος έκλεψε τη μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον Κουρεπίνη , ο κίπερ του Ιωνικού ήταν  ψύχραιμος με τον επιθετικό των γηπεδούχων να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον  «Κούρε»  ο οποίος πολύ ψύχραιμα μπλόκαρε τη μπάλα.

Απο κεινο το σημείο και πέρα, ο Ιωνικός «ξύπνησε» για τα καλά, σε αυτό βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του Δημήτρη Αρναούτη (Θέος και Πογοσιάν ,αντί των Κατσικογιάννη και Μακρίδη) και κάπως έτσι έγινε το 1-2.

Στο 72, Θέος και Πογοσιάν άλλαξαν τη μπάλα με τελικό αποδέκτη τον πρώτο που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του συμπαίκτη του και κάπως έτσι έγινε το  1-2.Η ομάδα του κόουτς Αρναούτη θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλα δύο γκολ τουλάχιστον, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ωστόσο πλέον κοιτάζει  το επόμενο ματς με τον Εθνικό.

AMΠEΛAKIAKOΣ: KAPNEΣHΣ TΣAPAOYΣHΣ ΛIATOΣ KAMΠOYPHΣ XAΛOYΛOΣ KOΦΣANIΔHΣ ΣAPHΓIANNHΣ ΛITΣI KANEΛΛOΠOYΛOΣ NTAΦΛAΣ ΣTAΦΣOYΛΑΙ

Ιωνικός: Koυρεπίνης Μουστάκης Δημακάκος(79 Καρέλης) Πατσατζόγλου Μανωλας Γκοτσούλιας Μακρίδης(61 Πόγοσιάν) Καλλέργης(85 Σάμιος) Ατματζίδης Κατσικογιάννης (61 Θέος) Κουιρουκιδης