Ακαδημίες

dsc_4917

Ευχαριστίες σε συντελεστές και χορηγούς των Ακαδημιών

Την Δευτέρα 29/5 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η γιορτή των Ακαδημιών και θα θέλαμε να γίνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή των συντελεστών της συγκεκριμένης προσπάθειας που πραγματοποιείτε στις Ακαδημίες του συλλόγου. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε να οδηγήσουμε την Ακαδημία του Ιωνικού σε επαγγελματικό επίπεδο  -και σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών- προσεγγίσαμε ανθρώπους

Read More…


karadimos

Η ώρα των υποδομών!

Οι μεταβατικές προπονήσεις έχουν ξεκινήσει στον Ιωνικό υπό την καθοδήγηση του Λουκά Καραδήμου. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός, μετά το χθεσινό φιλικό με την Δραπετσώνα, έδωσε ρεπό στους παίκτες με τις προπονήσεις να επανεκκινούν την προσεχή Δευτέρα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων προπονήσεων είναι πως θα συμμετέχουν σταδιακά παίκτες των ακαδημιών που είχαν δοθεί δανεικοί σε

Read More…

dsc_0586

Κυριακή το Εφηβικό με Εθνικό

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο αγώνας του εφηβικού θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή ώρα 17.15 στο γήπεδο Π. Νικολαϊδης με αντίπαλο τον Εθνικό.


penthos

Αναβολή τουρνουά λόγω πένθους!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε αθλητές και γονείς πως όλα τα τουρνουά του επερχόμενου Σαββατοκύριακου αναβάλλονται λόγω πένθους. Ωστόσο δεν είναι δυνατή η αναβολή και των επισήμων αγώνων της Ένωσης οι οποίοι και θα διεξαχθούν κανονικά. Στους επίσημους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Άγγελο καθώς και όλοι οι αθλητές θα φορέσουν περιβραχιόνια πένθους.

Read More…


kkk

Σε πένθος για τον μικρό Άγγελο Κουρή.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον άδικο χαμό του 15χρονου ποδοσφαιριστή Άγγελου Κουρή. Ο Άγγελος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Χαλκηδόνας ενώ ο πατέρας του Γιώργος είναι προπονητής στις ακαδημίες του Ιωνικού.


academy

Αναβάλλεται η προπόνηση για τα «αστεράκια»

Σας ενημερώνουμε πως η σημερινή προπόνηση του τμήματος «Αστεράκια», στο βοηθητικό γήπεδο της Νεάπολης αναβάλλεται λόγω των καιρικών συνθηκών.