Ακαδημίες
dsc_0586

Κυριακή το Εφηβικό με Εθνικό

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο αγώνας του εφηβικού θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή ώρα 17.15 στο γήπεδο Π. Νικολαϊδης με αντίπαλο τον Εθνικό.


penthos

Αναβολή τουρνουά λόγω πένθους!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε αθλητές και γονείς πως όλα τα τουρνουά του επερχόμενου Σαββατοκύριακου αναβάλλονται λόγω πένθους. Ωστόσο δεν είναι δυνατή η αναβολή και των επισήμων αγώνων της Ένωσης οι οποίοι και θα διεξαχθούν κανονικά. Στους επίσημους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Άγγελο καθώς και όλοι οι αθλητές θα φορέσουν περιβραχιόνια πένθους.

Read More…


kkk

Σε πένθος για τον μικρό Άγγελο Κουρή.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον άδικο χαμό του 15χρονου ποδοσφαιριστή Άγγελου Κουρή. Ο Άγγελος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Χαλκηδόνας ενώ ο πατέρας του Γιώργος είναι προπονητής στις ακαδημίες του Ιωνικού.


academy

Αναβάλλεται η προπόνηση για τα «αστεράκια»

Σας ενημερώνουμε πως η σημερινή προπόνηση του τμήματος «Αστεράκια», στο βοηθητικό γήπεδο της Νεάπολης αναβάλλεται λόγω των καιρικών συνθηκών.dsc_0623

Η «επίσκεψη» του Παχατουρίδη στις ακαδημίες!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον παλαίμαχο άσσο του Ιωνικού Θοδωρή Παχατουρίδη στα πλαίσια των σεμιναριακών διδασκαλιών που έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται από την προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, στις 26/11/2016 ο Θ. Παχαρουρίδης βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης και συγκεκριμένα για το τμήμα «Αστεράκια», με την συνάντηση να πραγματοποιείται σε εξαιρετικό κλίμα

Read More…