Ο Ιωνικός επέστρεψε στο λαό του

rangers-gate3
Οκτώβριος 11, 2011

rangers-gate3

Σε ένα πρωτόγνωρο ρόλο βρίσκονται οι Rangers, αφού οι ιστορικές συγκυρίες υποχρεώνουν το Σύνδεσμο να εμπλακεί ενεργά στα διοικητικά του Ιωνικού.

Το πέρασμα των κληρονόμων του Νίκου Κανελλάκη από τη διοίκηση άφησε πίσω της μόνο συντρίμια και την ομάδα στη Δ’ Εθνική. Ο μόνος που μπορεί να κρατήσει όρθια την ομάδα σε αυτή την ιστορική συγκυρία, είναι ο κόσμος της.

Οι Rangers ξεκαθαρίζουν ότι δεν τρέφουν διοικητικές φιλοδοξίες. Ο ρόλος τους στη διοίκηση είναι καθαρά μεταβατικός, μέχρις ότου παραδωθεί η ομάδα σε σοβαρό επιχειρηματία που θα αναλάβει να την οδηγήσει και πάλι ψηλά. Χρέος του Συνδέσμου είναι να διατηρήσει ζωντανό τον Ιωνικό και θα το κάνει, με όποιο κόστος.

Η προσπάθεια θα στηριχτεί στις χιλιάδες φιλάθλων του Ιωνικού και η συμβολή όλων είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ο Ιωνικός επέστρεψε στον κόσμο του και μόνο αυτός μπορεί να τον οδηγήσει και πάλι ψηλά.

Χθες οι Rangers είχαν παρουσία στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ιωνικού, όπου με υπόμνημα που κατέθεσαν εγκαινίασαν τη νέα περίοδο. Μετά από 22 χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα επιστρέφει στις τάξεις του ερασιτέχνη και o Σύνδεσμος ζήτησε τη συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ιωνικού για την αγωνιστική ανόρθωση της ομάδας.

Σήμερα κατατίθεται ο φάκελος συμμετοχής στη Δ’ Εθνική και ξεκινούν οι επαφές με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και οι επιλογές λίγες, καθώς όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν ολοκληρώσει σχεδόν την προετοιμασία τους, τη στιγμή που ο Ιωνικός ξεκινά την αναζήτηση παικτών.Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία, γιατί ο Ιωνικός έχει κάτι που δεν έχει καμία ομάδα: Τον κόσμο της.

Προπονητής θα είναι ο Νίκος Μαρωνίτης, φυσικοθεραπευτής ο Γιάννης Μητροφάνης, φροντιστής ο Γιώργος Γεωργίτσης και γενικός αρχηγός ο Ανδρέας Πασπαλιάρης, τους οποίους ο Σύνδεσμος ευχαριστεί γιατί επέλεξαν να παραμείνουν στην ομάδα και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αναγέννησή της. Δίπλα τους θα βρίσκεται ο κόσμος του Ιωνικού, που θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια.

Ο Σύνδεσμος ζητά από το Δήμο Νικαίας να ξεκινήσει τις εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιωνικού και το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο.

Την προσεχή εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν κάρτες διαρκείας, οι οποίες αναμένεται να εξαντληθούν. Στη Θύρα 5 (επίσημα) οι κάρτες κοστίζουν 200 ευρώ, στις Θύρες 1-2 και 3 κοστίζουν 50 ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσουν και διαρκείας των 25 ευρώ για τους άνεργους, συνταξιούχους και μαθητές.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ώρα 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και αναμένεται να παρευρεθούν πολλοί φίλαθλοι του Ιωνικού.