Ξεκίνησε με όνειρα ο Ιωνικός

proti1
Οκτώβριος 17, 2011

proti1

Μπορεί ο καιρός να ήταν χειμωνιάτικος, όμως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Νεάπολης θύμιζε… άνοιξη. Γι’ αυτό φρόντισαν οι 150 Rangers που υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα τους παίκτες του Ιωνικού που προπονήθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της ομάδας, εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή.

Η κατάσταση του χλοοτάπητα δεν επέτρεπε να γίνουν πολλά πράγματα κι έτσι το τεχνικό τιμ του Ιωνικού προτίμησε να ξεμουδιάσει τους παίκτες για να τους προφυλάξει από τυχόν τραυματισμούς. Η προπόνηση κράτησε μία ώρα περίπου και ολοκληρώθηκε κάτω από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που δείχνει αποφασισμένος να στηρίξει την προσπάθεια στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του Ιωνικού.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες και μάνατζερ για την ενίσχυση της ομάδας. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν το ρόστερ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Η προσπάθεια του Συνδέσμου να κρατήσει όρθια την ομάδα, βρίσκει σύμμαχους πολλούς φορείς της Νίκαιας, που επιθυμούν να συμβάλουν στην αναγέννηση του Ιωνικού. Από τα γραφεία των Rangers πέρασε χθες ο γεν. γραμματέας του Δήμου Νικαίας κ. Τσεφαλάς, ο οποίος ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις και επιβεβαίωσε την έμπρακτη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής προς την ομάδα – σύμβολο της πόλης.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Νίκαιας και του Πειραιά δεν μένει αμέτοχος στις εξελίξεις, αφού παρουσιάζει ζωηρό ενδιαφέρον να στηρίξει οικονομικά το νέο ξεκίνημα του Ιωνικού. Τις προσεχείς ημέρες θα συγκροτηθεί διοικούσα επιτροπή η οποία θα ολοκληρώσει τις συμφωνίες και θα τρέξει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις