Εδώ είναι Νεάπολη, 1-0 το Κορωπί

ionikos-koropi1
Νοέμβριος 20, 2011

ionikos-koropi1

Με 1-0 επικράτησε ο Ιωνικός του Κορωπίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δ’ εθνικής, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό σε περισσότερους από 2.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με το Κορωπί να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, και να ελέγχει την κυκλοφορία της μπάλας. Σταδιακά η ομάδα μας ανέβασε τον ρυθμό της και πίεσε ψηλά, με αποτέλεσμα να γίνει περισσότερο απειλητική.

ionikos-koropi2

Δυστυχώς για άλλη μια Κυριακή, δεν ήταν καθόλου εύκολο να παιχτεί μπάλα σε ένα γήπεδο χωράφι, ωστόσο η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο (ακριβώς πριν την λήξη του ημιχρόνου) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, του αρχηγού Κώστα Στεφανή. Νωρίτερα παίκτης του Κορωπίου είχε κάνει πεντακάθαρο χέρι, με τον διαιτητή πάνω στην αναμπουμπούλα να μην καταφέρνει να τον εντοπίσει και να του δείξει την κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη το γήπεδο είχε γείρει… Κάτι το σκορ, κάτι ο συγκλονιστικός για άλλη μια Κυριακή κόσμος, που ξεπέρασε τις 2.000, έκαναν τον Ιωνικό να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Οι παίκτες από το Κορωπί, προσπαθούσαν να φτάσουν στην εστία του Ιωνικού, είτε με μακρινές μπαλιές, είτε με αντεπιθέσεις, όμως η άμυνα ήταν σταθερή. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ιωνικό να πανηγυρίζει άλλη μια σπουδαία νίκη με τον κόσμο του.

ionikos-koropi3

Μικρά από την Νεάπολη

– Για άγνωστους λόγους η αποστολή του Κορωπίου ζήτησε ισχυρή αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, και καθυστέρησε την είσοδο της στην έναρξη του αγώνα.

– Οι πολλές χορηγίες που έχουν κλείσει, και θα συνεχίσουν να κλείνουν, συνθέτουν μια νότα δύναμης και στήριξης στην Νεάπολη του «νέου» Ιωνικού. Στον αγώνα με το Κορωπί ο Ιωνικός φόρεσε τις νέες εμφανίσεις με εκτυπωμένα τα λογότυπα των χορηγών (A. Hilios Ltd, Forthnet Νικαίας, Λάζαρης ΕΠΕ).

Διαιτητής: Ζαραβίνος Άγγελος

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Πασπάτης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ρόππας, Τσιτσομήτσος, Κόκκαλης, Στεφανής, Τριανταφύλλου, Μαντούβαλος, Μυλωνάς (67′ Μιχαήλ), Κουμουλίδης, Επιτροπάκης, Εμρά, Κανταράς

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Αλεξίου, Πούλος, Μπουρούτης, Ντούνης, Ταμπάκης (27 λ.τ. Αλεξίου), Οικονομόπουλος (52′ Μακρης), Κοκκίνης, Δημάκης, Κουτρουμάνος (75′ Βρουτσης), Γκεμίσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ