Ο Ιωνικός είναι μια οικογένεια

xilios
Νοέμβριος 24, 2011

xilios

Το υποσχέθηκε μετά το νικηφόρο αγώνα με το Κορωπί κι έγινε πράξη χθες το βράδυ. Ο επιχειρηματίας κ. Αν. Χίλιος, κάλεσε σε δείπνο σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιωνικού στην ταβέρνα «Νικολής» στη Νεάπολη. Ηταν μια καλή ευκαιρία για όλους να χαλαρώσουν από τους έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς.

Εκτός του «οικοδεσπότη» κ. Χίλιου, στην ταβέρνα παραβρέθηκε το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής – πλην των κ. Τσεφαλά και Βεκιάρη που είχαν υποχρεώσεις – οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και αντιπροσωπεία των Rangers.

Ο πρόεδρος των Rangers, Στέλιος Παλαιοχωρίτης μετέφερε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο την ικανοποίηση του κόσμου για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και τόνισε ότι ο κόσμος του Ιωνικού είναι δίπλα τους.

Ακολούθως πήρε το λόγο ο κ. Χίλιος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και υπογράμμισε ότι θέλει να δει τον Ιωνικό πάλι ψηλά, στη θέση που του αξίζει. Δήλωσε την πίστη του ότι οι παίκτες του Ιωνικού θα καταφέρουν να σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος και θα συνεχίσουν να κάνουν περήφανους τους φιλάθλους του Ιωνικού.

Εκ μέρους της Διοικητικής Επιτροπής μίλησαν οι κ.κ. Τούντας και Κουγιουτέας. Ο κ. Τούντας, αντιδήμαρχος Νικαίας στάθηκε στην αδιάρρηκτη σχέση του Δήμου με την ομάδα της πόλης, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του Ιωνικού. Ο κ. Κουγιουτέας έκανε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν της ομάδας και τις βαθιές ρίζες που έχει με τον κόσμο της Νίκαιας και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να κάνουν τους φιλάθλους του Ιωνικούς περήφανους με την αγωνιστικότητά τους.

Η βραδιά επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πιστοποίησε ότι ο Ιωνικός είναι μια οικογένεια, από τους χορηγούς έως τους φιλάθλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις