Επιτρέπονται μεμονωμένοι σύμφωνα με την αστυνομία

olymp-ionikos2
Ιανουάριος 25, 2012

olymp-ionikos2Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η σύσκεψη εκπροσώπων των ομάδων και αστυνομίας για το παιχνίδι Ατρόμητου Πειραιά – Ιωνικός.

Το γραπτό αίτημα του Ιωνικού για χορήγηση 300 εισιτηρίων δεν έγινε δεκτό και η αστυνομία έκανε γνωστό ότι θα ισχύσει απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ιωνικού με διακριτικά. Θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στο γήπεδο από νωρίς το μεσημέρι για να επιβλέψει την τήρηση των μέτρων.

Οι εκπρόσωποι του Ιωνικού ζήτησαν να οριστεί ο αγώνας σε άλλο γήπεδο που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φιλάθλων, αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Σχετικά με το θέμα της παρουσίας ή μη φιλάθλων του Ιωνικού στο γήπεδο, ο Ιωνικός γνωστοποίησε ότι ακόμη κι αν απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ελεγχθούν οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να μεταβούν μεμονωμένα σε ένα γήπεδο που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Νικαίας.

Η αστυνομία κατανόησε ότι δεν είναι δυνατό να γίνει έλεγχος σε μεμονωμένους φιλάθλους. Κατόπιν τούτου, οι φίλαθλοι του Ιωνικού μπορούν να μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο και να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις