Αξιολόγηση του αγώνα ζήτησε το Λαύριο!

diaitites
Φεβρουάριος 3, 2012

diaitites

Σε μια κίνηση που προξενεί ερωτηματικά προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου, δύο μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου με επιστολή του στην ΚΕΔ ζήτησε την αξιολόγηση του αγώνα και τον ορισμό πρόσθετου παρατηρητή διαιτησίας. Με την κίνησή της αυτή, η φιλοξενούμενη ομάδα θέτει ουσιαστικά θέμα διαιτησίας κι επιχειρεί να ασκήσει πίεση στους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν το ντέρμπι της Κυριακής.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι πριν λίγες αγωνιστικές η ομάδα του Λαυρίου έδωσε δύο εξίσου σημαντικούς αγώνες με ομάδες της κορυφής (Κερατσίνι, Αιολικό), χωρίς να ζητήσει να αξιολογηθούν οι αγώνες.

Ο Ιωνικός δεν πρόκειται να επιτρέψει σε καμία ομάδα να δημιουργήσει εντυπώσεις πριν από αγώνα, ειδικά όταν αυτός πρόκειται να διεξαχθεί στην έδρα του. Τέτοιου είδους πρακτικές το μόνο που καταφέρνουν, είναι να δημιουργήσουν ένταση. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα κι όχι με επιστολές στην ΚΕΔ. Αυτό να το έχουν όλοι καλά στο μυαλό τους.

Η Διοικητική Επιτροπή του Ιωνικού καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα σε μία ακόμη νίκη.

Εν τω μεταξύ δύο ακόμη προβλήματα προστέθηκαν ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Εκτός από τους τραυματίες Τσιτσομήτσο – Κόκκαλη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Μιχαήλ, ο οποίος νιώθει πόνους στο πόδι. Στη διάθεση του Νίκου Μαρωνίτη δεν θα είναι ακόμη τρεις από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (Τσακίρης, Γκιόκα, Τσιπλάκης) των οποίων δεν κατέστη δυνατό να εκδοθούν εμπρόθεσμα τα δελτία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ