Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ιωνικός

ionikos empros
Φεβρουάριος 17, 2012

ionikos empros

Ετοιμος να πάρει μια ακόμη νίκη στη «φλεγόμενη» Νεάπολη είναι ο Ιωνικός με αντίπαλο το Κερατσίνι, που πραγματοποιεί εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αίαντα και η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα έχει ανεβάσει το ηθικό των παικτών, που είναι αποφασισμένοι να εδραιώσουν τον Ιωνικό στην κορυφή της βαθμολογίας. Το πάθος των ποδοσφαιριστών είναι τέτοιο, ώστε το διπλό προπόνησης θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος, ικανοποιώντας το Νίκο Μαρωνίτη.

Ο προπονητής του Ιωνικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Εμρά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κατσικιά. Οι Γκιόκα και Τσακίρης που αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Αίαντα ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρωνίτη, ενώ επιστρέφει και ο Μυλωνάς που εξέτισε την ποινή του.

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία παικτών επισκέφθηκε τα σχολεία της Νίκαιας και μοίρασε τις καθιερωμένες προσκλήσεις στους μαθητές. Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Ιωνικού στο πρωτάθλημα έχουν δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού στους φιλάθλους, που περιμένουν με ανυπομονησία την Κυριακή για να σπρώξουν την ομάδα σε μία ακόμη νίκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις