Πρώτη ήττα στη Νεάπολη, 1-2 από Κερατσίνι

ionikos-keratsini
Φεβρουάριος 19, 2012

ionikos-keratsini

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ο Ιωνικός γνώρισε την πρώτη ήττα του στη Νεάπολη από το Κερατσίνι με 1-2. Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Ιωνικού βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το Κερατσίνι προηγήθηκε στο σκορ στο 26ο λεπτό με γκολ του Διονυσόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός προσπάθησε να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 63 με τον Κουμουλίδη. Ενώ όμως η ομάδα της Νίκαιας πίεζε για το νικητήριο γκολ, το Κερατσίνι «χτύπησε» στο 88ο λεπτό με τον Βαρουξή και πήρε μια ανέλπιστη νίκη.

ionikos-keratsini2

Δυστυχώς οι προσπάθειες των ποδοσφαιρστών των δύο ομάδων πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μετά την πρωτοφανή έκρηξη αστυνομικής βίας κατά φιλάθλων και ποδοσφαιριστών, χωρίς λόγο και αφορμή.

Τα γεγονότα που έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, περιγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ιωνικού.

ionikos-keratsini3

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ρόππας, Τσακίρης (81’ Μαντούβαλος), Ιγκλι, Στεφανής, Τριανταφύλλου, Γαντζούδης, Μυλωνάς (57′ Κόκκαλης), Τσιπλάκης, Μιχαήλ, Επιτροπάκης, Γκιόκα (28’ Κουμουλίδης)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παπαδόπουλος, Στρομπούλος, Μακρής, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Καλέργης, Διονυσόπουλος, Καρράς, Μαριόλης (79’ Πουλάκης), Κουρκούτης, Κοράκης (72’ Βαρουξής).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις